Invit-o la un suc ...atunci vei şti dacă te place sau nu!
Dacă te refuză, să nu te consumi.
Spune-i ce simti pentru ea...sau nu stiu, fetelor le place sa fie surprinse, sa fie luate in brate si sa fie bagate in seama, pentru a te lua mai mult in seama vorbeste mult cu ea si fi atent la tot ce face sau ce spune pentru. a o surprinde-o. uita-te in ochii ei si tot timpul cand va intalniti sau treceti unul pe langa altul atinge-ti mana de a ei succes sa-mi spui daca iese ceva
Incearca sa petreci mai mult timp cu ea si spune-i ca o placi macar asa stii daca sa te agiti sau nu succes
Eu ti-as recomanda sa o inviti la u film sau ceva.si daca o sa zica,, doar noi 2?" e un semn ca nu(in maj cazurilor) sau daca la film se da mai la o parte de tine e clar ca nu...de cealalta parte incearca tu sa te apropii de ea.usor,usor fara sa pari obsesiv
pace si succes!
Buna. In primul rand, ai vorbit cu ea pe aceasta tema? Stii daca te place? Pentru ca mie mi se pare ca se lasa greu. Dar poti s-o supui unui micut test de exp cand vorbesti cu ea spune-i ca esti suparat sau ca te doare ceva sau inventeaza tu ceva si vezi cum reactioneaza. Fetele de obicei se dau de gol aici. Pot sa-i spui ca pleci undeva, departe sau orice sa vezi ce zice.Si cred ca in functie de reactia ei. vei sti ce sa faci in continuare. :* Succes
anonim_4396 întreabă: