Te place, intra in vorba cu el cand il mai intalnesti si stati de vorba singuri si intreaba-l daca ii place de tine si daca vrea sa fiti impreuna. Nu ai ce sa pierzi, deci incearca. Bafta!
E o atractie frumoasa intre copii, e foarte frumos. Incercati sa vorbiti mai mult despre sentimentele pe care le purtati unul altuia ca poate va iesi ceva frumos.
Tin sa te felicit pentru ca desi esti clasa a 5-a/a 6-a esti extrem de inteligenta si imi place acest lucru. Succes in dragoste
Multumesc!
Nu-mi multumi mie, multumeste-i mamei natura ca esti asa
Eee,pai asa sunt eu, dar cand ma enervez nu mai vorbesc asa frumos, colega mea are porecla ''dracusor de guineea'', sau mai folosesc si altele...doar in gluma.
Nu-i vorba ca vorbesti frumos ci ca vorbesti corect si sincer si desi ai scris atata pe mine nu m-ai plictisit. Felicitari, sper sa-ti mearga cu baiatul daca chiar iti place de el:d
Pai avem multe in comun, colega mea, eu''Crezi macar ca ma place sau avem ceva in comun?'', ea ''E a 1000 oara cand ma intrebi,te place,si sunteti frati gemeni,ai naibii sa fiti amandoi,ca ma enervati sunteti telepatici,cand ma lasi tu vine el,si cand ma lasa el vi tu,boala!'',eu''A naibii,vezi cum vorbesti de zodia mea,acum ti-ai dat seama ca-s telepatica, vitic-o!''Eee, acum nu am decat sa astept pana la toamna si sa vorbesc cu el, curaj am, dar el nu prea vorbeste cu mine.
Dragoste la prima vedsere, ce sa zic. Pe mine nu m'ai plictisit, chiar mi-a placut sa citesc. Te place, normaaal, norocoaso! Intra in vorba cu el, poate lui ii e greu sa faca primul pas, usureaza'i munca.
Succes
Serios,as fi mai scris, dar ma durea mana, multumesc pentru raspunsuri, si WhiteAndPround14SS,as fi scris mai pe scurt,dar am vrut sa dau mai multe detalii,ca ceilalti sa inteleaga mai bine si sa vad parerea lor,si in plus cititul face bine,decat sa citesti laromana,sa inveti la bate,sa te asculte doamna la istorie,e mai bine sa ajuti pe cineva,macar puteai sa citesti jumatate,dar imi fine cine sunt eu sa judec, va multumesc la toti pentru raspunsuri, o sa incerc sa vorbesc cu el, si daca o sa mearga sau nu o sa va spun, multumesc inca o data.O zi buna!
Serios,as fi mai scris, dar ma durea mana, multumesc pentru raspunsuri, si WhiteAndPround14SS,as fi scris mai pe scurt,dar am vrut sa dau mai multe detalii,ca ceilalti sa inteleaga mai bine si sa vad parerea lor,si in plus cititul face bine,decat sa citesti la romana,sa inveti la mate,sa te asculte doamna la istorie,e mai bine sa ajuti pe cineva,macar puteai sa citesti jumatate,dar imi fine cine sunt eu sa judec, va multumesc la toti pentru raspunsuri, o sa incerc sa vorbesc cu el, si daca o sa mearga sau nu o sa va spun, multumesc inca o data.O zi buna!
Este evdident ca ii place de tine, cand mai esti cu colegele tale si el cu colegii lui, intrati in vorba si stai prin preajma lui cat de mult poti si o sa isi dea seama ca si tu simti la fel. Noroc.