| LoveIsDead a întrebat:

Pai pe la sfarsitul anului trecut, inainte de craciun, m-a sunat cineva cu secret ca sa nu-i aflu nr.de telefon...numele l-am aflat este o fata pe care o cunosc, adica ii stiu numele cum arata...si m-a sunat si m-a amenintat ca ma bate ca ce treaba am eu cu nu stiu ce baiat, mi-a luat id-ul si m-a injurat eu nu am injurat-o nu i-am facut nimic, o perioada m-a lasat in pace, pe la sfarsitul lui ianuarie iar ma suna dar cred ca tot ea era pentru ca eu nu am mai raspuns.Am ramas cu frica ca daca ma prinde ma va batea.Eu am vazut-o pe afara dar nu stiu daca ea m-a vazut.Astazi am venit de la scoala mai devreme si o vad iesind din bloc, ma prefac ca n`o vad si continui sa vorbesc cu o prietena de-a mea care ma insoteste pana acasa.Acum la 22:21 ma suna cineva cu secret, raspund si parca aud vocea ei da a inchis, m-a mai sunat odata si am raspuns dar a inchis.Acum imi e frica sa nu ma bata cand ma prinde pentru ca noi stam in aceeasi zona, dar eu nu i-am facut absolut nimic.Cu parinti nu vreau sa vorbesc pentru ca ce poata sa-mi spuna ei? ce i-ai facut nu stiu ce.Eu vreau doar sa ma lase in pace nici macar nu stiu de unde are nr meu sau atunci si id-ul.Va rog ajutati-ma un sfat cevaaacrying.

10 răspunsuri:
| adizza85 a răspuns:

Poate vrea sa si bata joc de tine si rade de tine cu prietenele ei
daca avea sa ti faca ceva iti facea pana acum. vrea doar sa te sperie si sa rada de tine, nu baga in seama si vzi ti de treaba ta.sau daca ai curaj cand o mai vezi du-te la ea si intreab o ce are cu tine lamuriti problema.

| deejayra a răspuns:

Stai linistita...bataia intre fete este compusa din 2 palme esuate, o slaba atingere pe pantaloni cu piciorul in incercarea de a lovi in burta si o mica ciufuleala. Evit-o, iar daca se intampla sa te intalnesti cu ea, nu o baga in seama, comporta-te ca si cum nu ai fii vazut-o

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salveaza conversatia in care te injura si te ameninta si roga pe cineva sa te ajute ca sa o pui pe un cd. Si cu o prietena mergi la politie sa vezi ca i se duce tot chefu de injuraturi si amenintari. Poate fi si exmatriculata sau sa ii scada nota la purtare.
Eu vb foarte serios, mergi la politie! Treaba asta tine de prea mult timp!

| Ana-Maria94 a răspuns:

Poate nu are ce face si vrea sa rada de tine, nu o baga in seama vezi-ti de treaba nu vb cu ea las-o in pace si daca chiar are ceva cu tine atunci incearca si vb cu ea sa intelegi si tu ce problema are cu tine sau daca nu merge cu vb frumoasa vb cu parintii tai, ei poate te inteleg.bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceilalti utilizatori pot avea dreptate, poate are chef de misto.
Dar dc sa nu ii tai chefu cu o amendawinking.

| Nita a răspuns:

Daca era sa te bata te batea pana acum. Probabil rade de tine, vrea sa iti fie frica de ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai mult ca sigur vrea sa te faca sa iti fie frica de ea si sa il lasi pe acel tip in pace thinking

| adapurple a răspuns:

Si sor-mea are probleme de astea, dar ea a ignorat ca nu cred ca o sa te bata, eu cred ca face farse cum mai fac colegii mei din clasa, deci ignora totul, parerea mea

| funnygirl a răspuns:

Pai daca chiar vroia te batea pana acum mai ales ca te-ai intanlnit cu ea p strada asa ca stai linistita isi bate joc de tine o fi vreo pitzi care nu are ce facewinking

| tya_5588 a răspuns:

Pai in primul rand esti baiat sau fata?
fie daca esti fata fie baiat
infrunt o...
e sh ea o fata ce *** ti ar putea face
in fine
daca nu mere nici asa
ia leg ca parintii ei sh atat