Poate vrea sa si bata joc de tine si rade de tine cu prietenele ei
daca avea sa ti faca ceva iti facea pana acum. vrea doar sa te sperie si sa rada de tine, nu baga in seama si vzi ti de treaba ta.sau daca ai curaj cand o mai vezi du-te la ea si intreab o ce are cu tine lamuriti problema.
Stai linistita...bataia intre fete este compusa din 2 palme esuate, o slaba atingere pe pantaloni cu piciorul in incercarea de a lovi in burta si o mica ciufuleala. Evit-o, iar daca se intampla sa te intalnesti cu ea, nu o baga in seama, comporta-te ca si cum nu ai fii vazut-o
Salveaza conversatia in care te injura si te ameninta si roga pe cineva sa te ajute ca sa o pui pe un cd. Si cu o prietena mergi la politie sa vezi ca i se duce tot chefu de injuraturi si amenintari. Poate fi si exmatriculata sau sa ii scada nota la purtare.
Eu vb foarte serios, mergi la politie! Treaba asta tine de prea mult timp!
Poate nu are ce face si vrea sa rada de tine, nu o baga in seama vezi-ti de treaba nu vb cu ea las-o in pace si daca chiar are ceva cu tine atunci incearca si vb cu ea sa intelegi si tu ce problema are cu tine sau daca nu merge cu vb frumoasa vb cu parintii tai, ei poate te inteleg.bafta
Daca era sa te bata te batea pana acum. Probabil rade de tine, vrea sa iti fie frica de ea.
Si sor-mea are probleme de astea, dar ea a ignorat ca nu cred ca o sa te bata, eu cred ca face farse cum mai fac colegii mei din clasa, deci ignora totul, parerea mea
Pai daca chiar vroia te batea pana acum mai ales ca te-ai intanlnit cu ea p strada asa ca stai linistita isi bate joc de tine o fi vreo pitzi care nu are ce face
Pai in primul rand esti baiat sau fata?
fie daca esti fata fie baiat
infrunt o...
e sh ea o fata ce *** ti ar putea face
in fine
daca nu mere nici asa
ia leg ca parintii ei sh atat