anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pai...tocmai m-am despartit de iubita mea din cauza ca ea vea sa fie cu unul dintre cei mai buni prieteni ai mei si acum nu stiu ce sa fac : sa ma impac cu ideea sau sa nu mai vorb cu niciunul?

Răspuns Câştigător
| paul0013 a răspuns:

Sa nu mai vb cu niciunul ar fi foarte rau.....adica ai pierde 2 persoane apropiate in acelasi timp.....eu zic s te impaci cu ideea si sa treci peste pentru ca FRIENDS ARE FRIENDS 4EVER!

7 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Sa te faci ca ploua! Ca nu s`a intamplat nimicwinking big grin.

| MM a răspuns:

Mie nu mi se pare ca asta e prietenie, intre voi 3. Iubita ta cu prietenul tau... Cred ca mai mult ti-ar face rau sa tii legatura cu ei, sa-i vezi impreuna.Resemneaza-te si mergi mai departe. Fara ei, daca poti.

| alexandra_3253 a răspuns:

E o prostie sa te certi cu prieteni tai cei mai buni pentru ca fosta prietena a ta vrea sa stea cu prietenul tau
daca as fi in locul tau...sincer m-as impaca cu ideea
sh atunci cand se hotaresc sa iesiti impreuna sh vine sh ea...nu ezita...prefate k nu-ti pasa k ei sunt impreuna
asta e parerea mea daca iti place sh consideri k iti e de folos fa asa cum ti-am spuskiss
iti doresc succes!

| anon2367534564396 a răspuns:

Dar faza e ca el a mai fost cu ea s-au despartit, si am intrebat-o daca ii place de mine si a zis 100%, si nu mi-a zis ea in persoana mi-a zis el si mie imi place foarte mult de fata aceea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sincer? Ar trebui sa te impaci cu ideea, dar si ei cu faptul ca te-au tradat, in plus poti ramane prieten cu ei stii? prietenia e pe viata, se castiga usor si se mentine greu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ureaza-le fericire si treci mai departe razand, pe bune!

| wolverine a răspuns:

Cu unu dintre cei mai buni prieteni? Atunci nu iti este prieten, ca daca iti era nu mai facea asta... Iar de vb poti sa vb adica sa ramaneti amici si atat nimic mai mult.