anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Paiiii...imi place de un baiat din cl mea...in fiecare pauza ma tachineaza si in ore intoarce capul spre mine...sunt cu o banca in spate...asa.si intoarce capu si vzztt iar in fata.priviri fff scurte. >8-
Si in parc ma tachineaza... odata a zis ca nu-i prost sa zica pe cine place crying
Cand mai mergem in parc el numai cu mine sta...Doar ca mai mult ma tachineaza... odata ma mai atingea cu o creanga...si odata dirigu' i-a zis sa nu se mai uite asa isistent la mine in ore.si la engleza si la rom au vrut profele sa ne mute amandoi. dcconfused?
Care sunt semnele ca un baiat te place? Ma palce sau nu? Fundista :*

Răspuns Câştigător
| Ioana_2144 a răspuns:

Pai asa mi se intampla si mie in pauze ma injura ma tachineaza straight face|: si in ore se uita la mine insistent si se uita si la prietena mea pentru ca stam 2 i banca

profesoarele au vrut sa va mute amandoi pentru un motiv ca doar nu stiau profele ca lui ii place de tine si ti e de el laughing poate ca sa nu mai vb tu cu o fat sau un baiat sau sa nu mai vb el

exact asa mi se intampla si mie numai ca el ma si injura nesimtiul ca s ii dau atentie de aia te tachineaz ca sai dai atentie numai c eunu ma duc cu elin prk mereu vb cu baieti la scoala sa vina si ei cu mine si prietena mea in parca dar sambata ciuciu u vine nimeni decat noi dua dar in finee.straight face

sa stii ca el te place happy de aia t tachineaza ca sai dai atentie in ziua de azi baieti te injura si te tachineaza laughing ca sa le dai atentie happyhappy

el chiar te place si tie iti place de el ar trebui sa faci tu primul pas si sa-i spui cati place de el happyhappy

bafta :X:X:*:*

2 răspunsuri:
| Tweetymrrr a răspuns:

Intr-adevar unii baieti sunt ei asa mai tachinatori, dar nu toti. Daca zici ca iti arunca si priviri in ore si va zambiti si chesti de genu' atunci e posibil sa te placa. Intreaba si tu daca ia un prieten bun (baiat din cls) de cine ii place acelui baiat. Asa o sa afli.
Oricum am si eu un baiat in clasa care ma tachineaza si in nici un caz nu ma place, doar ii place sa ma enerveze.batting eyelashes
Nu te descuraja mai intai intereseaza-te. sper sa afli pana la urma

| smile a răspuns:

Buna! Sincer crede-ma cand am citit am ramas uimita situatia ta parca este trasa la indigo cu a mea. Si mie mi se intampla la fel ca si tie. La mine problema este ca el stie ca il plac si am vorbit cu el si mi-a zis ca nu ma place. Insa sunt confuza pentru ca el continua sa ma tachineze, sa ma priveasca, sa imi atraga atentia si s. a. El mi-a zis ca asta este comportamentul lui si ca din asta face asa. Deci revenind la tine mai bine ai vorbi cu el inainte sa iti faci iluzi cu acest baiat (cum mi-am facut eu ). Spune-i ca il placi si intreaba-l daca si el simte la fel.Chestia cu semnele nu este mereu sigura, cel putin nu 100%. succes