Normal ca mai exista prieteni adevarati dar depinde cum ti alegi.si cat de bine ii cunosti.
Atata timp cat nu e dragoste la mijloc(indiferent familie sau relatie) niciun om nu va trece peste binele lui pentru a-l face pe al altuia.
Poi uite.Nimeni nu iti poate raspunde clar la intrebare toti avem pareri diferite.Numai tu poti spune daca tu crezi ca ai prieteni care nu te-ar "trada" atunci .da...mai exista prieteni adevarati, si daca nu, nu.
DDDDAAAr...Raspunsul meu este: Priteneul adevarat este sufletul pereche. Iar daca si acela te tradeaza nu este alesul Alesul nu te tradeaza. Funda?
Sigur ca da.eu am o prietena de 8 ani si desi ne-am certat ne inteleg perfect mi-e ca o sora.
Dupa mine, NU.
Nu exista prieteni adevaratsi, pentru ca toti o sa te tradeze la un moment dat. Acum fiecare e pe pielea lui!
Pacat ca in ziua de azi numai poti sa ai incredere in nimeni.
Numai bine :*
Din cate am patit eu cu "prietenii" astia, eu nu prea stiu ce sa zic. De multe ori am crezut ca am prieteni adevarati dar m-am gandit la urmatorul lucru: Un prieten e o persoana cu care poti discuta despre orice, care te intelege, care e alaturi de tine si nu rade de defectele tale, care niciodata nu te lasa balta, etc.Si asa mi-am dat seama ca nu am avut parte de prieteni adevarati.Sunt ca si sufletele pereche. Daca unul dintre noi are noroc sa isi gaseasca un prieten adevarat, sa aiba grija sa nu il piarda!
Rar, dar exista...Pacat ca nimeni nu intelege ca e o calitate sa fii prieten adevarat.
Nu cred... pune-i la incercare. si mie mi s-a intamplat acelasi lucru acum cateva saptamana. :*
Oh draga bineinteles ca mai exista si poate ca prietenul tau nu a facu-o intentionat sunt sigura. Daca nu iti este prieten sa stii prieteni sunt infiniti. Daca char iti este prieten se va intoarce si isi va cere scuze pentru fapta lui.
Suna ciudat
dar
da
mai exista
desi se gasesc cu greu
eu am fost tradata de multe ori de asa zisi mei prieteni
dar intr-o zi
m-am retras
si m-am imprienenit cu o fata
si de atunci am intrat intr-un "grup"
unde am gasit prieteni adevarati
care nu tradeaza si
stiu
sa
tina
un secret
deci succes
Da dar iti trebuie multtimp sa ii gasesti si eu am doua prietene tin la mine nu mar trada crede-ma le-am testat daca vrei sa mai vorbim cautama pe marioara1029
In primul rand nu`i rau sa ai prieteni da nu`i bine sa te increzi in iei ca nu sti ce se ascunde in mintea lor...
FFabi17 întreabă: