| linux a întrebat:

Pana acum nu am avut prieten dar stiu ca pana la sfarsitul anului o sa am. Problema e ca nu stiu sa sarut.De ex el cand se va apropria de mine nu voi sti cum sa reactionez.Nu stiu cand sa incep, ce sa fac in timp si nu stiu daca sa ii zic ca nu am mai sarutat...isi va da seama? Asta m'a nelinistit mereu dupa varsta de 14 ani. de accea nu am acceptat pe nimeni. desi puteam avea si acum puteam sti. Unele prietene care au avut prieteni imi povesteau ca prima oara nu se lasau sarutate si tineau numai un pupic.straight face si abia dupa ceva timp se sarutau.straight face Mi'e teama ca nu voi sti cum sa reactionez.sad De aia vroiam sa stiu cam care is pasii ca sa nu isi dea seama k nu stiu s sarutsad k dca isi da seama apoi cand ne vom desp( k se va intampla si astalaughing ) poate va zice la cineva si na. prietenele mele presupun ca deja stiu ca am 16 ani si ceva. sad

11 răspunsuri:
| CristineDelaruss a răspuns:

Vine de la sine!

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Vine de la sine, e omenesc, natural si nu ai ce sa gresesti decat daca te panichezi. Daca nu il musti rau nu ai ce sa ii faci big grin. Exerseaza pe mana. Uita-te la filmulete cu saruturi pe youtube. Spune-i ca e primul sarut, dar dupa. Interesant ca stii tu dinainte ca o sa ai prieten pana la sfarsitul anuluihee hee

| St!L a răspuns:

Nu-ti mai face atatea griji...Totul va veni de la sine!

| Marry:X a răspuns:

Buna. Cand va veni spre tine, nu te retrage lasa-te purtata de val, restul vine de la sine. Urmeaza pasii pe care ii face si el si zbang iese un sarut:*

| catalina_2916 a răspuns:

Dar nu sunt niste pasii obligatorii...fiecare face ce simte si in plus fiecare saruta in felul sau.nu exista o regula in arta sarutului...cand se va apropia de tine, te apropii si tu de el si faci exact ce face si el.inchizi ochii si totul vine de la sine... n-ai de ce sa-ti faci atatea probleme pentru ca nu se merita.asa faceam si eu la inceput.ca si tine. dar dupa priml sarut mi-am dat seama cat de prostutza eram... n-are cum sa-si dea seama... poate doar dacva o sa te pierzi de tot si o sa stai tot timpul crispata. dar n-ai de ce sa faci asta...in plus, poate nici tie nu iti va placea cum saruta el.pentru k fiecare pers saruta intr-o alta maniera...succes! si lasa emotiile la o parte!

| andrutski a răspuns:

Eu prima data m-am sarutat cu cineva la ziua unui prieten, la adevar sau provocare laughing ( m'au obligat prietenele, eram singura din grup care nu stia sa sarute blushing ) si atunci m-am simtit ca si cum as fi stiut de mult timp sa sarut, e ceva ce vine de la sine happy. mult succes!

| sym0nyck a răspuns:

Ii atingi barbia cu mana si ii atingi usor buzele cu buzele tale. Dupa ce-i atingi buzele, apasa-le un pic mai tare; in acelasi timp mangaie-i obrazul si du-ti usor mana catre ceafa lui. In timpul asta, nu uita sa inchizi ochii, pentru ca se zice ca atunci cand te saruti cu ochii deschisi de fapt te gandesti la alte lucruri, si mai placute, si se simt jigniti daca nu o faci si vor avea grija ca sarutul sa nu se mai repete. Asa, sa revenim. Ii apesi deci buzele mai tare si ii mangai ceafa. El va fi emotionat si va uita sa mai respire. Dar cand i se termina aerul din plamani va fi nevoit sa respire din nou si va intredeschide gura. Multi incearca atunci sa isi strecoare limba in gura deschisa, dar este gresit. Cel mi bine, cand eel isi intredeschide gura, este sa ii musti usor buza de jos. Si asta ii va placea foarte tare, si va inspira si mai mult aer, rezultand un suspin de placere. Si dupa ca suspina poti sa ii apropii capul si mai tare de al tau (iti amintesti ca mana ta stanga ii mangaie ceafa, nu-i asa?); si in timp ce ii apropii capul de al tau iar el inspira aer pe nas, in sfarsit poti sa impingi limba afara din gura, sa ii atingi buzele cu ea, apoi dintii si abia dupa aia sa atingi varful limbii lui.
Si-atunci stai cu ochii inchisi si nu te mai gandi la nimic, pentru ca buzele si limba ta vor sti si singure ce sa faca.

Una din cele mai importante componente ale sarutului este momentul lui. E mai bine sa saruti la sfarsitul intalnirii pentru ca ambele persoane asteapta astasi pentru ca, dupa ce se termina intalnirea, fiecare va putea sa se gandeasca la cat de frumos a fost, indragostindu-se.

uite si un video;;) : http://www.youtube.com/watch?v=tCITaAyJR9Y

bafta!:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vei sti linux.vei sti fiindca vei simti instinctiv. ce crezi ca noi am stiut? practicand vei invata.nu e o rusine sai spui ca nu stii sa saruti. daca el stie... te va invata. daca nu veti invata amandoi. e mai frumos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu iti face griji si eu eram tot la fel prietenele tale au dreptate despre prietenul tau daca e baiat de treaba nu iti face griji dar totusi ai grija

| mihaioanca a răspuns:

Da

| mihaioanca a răspuns:

Din ce oras esti? Lasa-mi un id, as dori sa exersam impreuna, vorbesc sincer.