Sora mea este mai mare cu 2 ani decat mine.si ea era mai grea de cap.si cred ca eram cls a 5-a si pe mine nu ma mai verifica dar pe ea da
Nu mi-au verificat temele...au incredere in mine.Atunci cand iau un 4 la scoala nu ma feresc sa spun, mai bine sa afle acum decat sa afle la sedinta...si oricum nu ma cearta daca iau o nota mica, pentru ca ei gandesc destul de bine.Imi spun doar ca e treaba mea ce fac daca vreau sa ajung sa sterg parbrize la benzinarie sau sa lucrez la birou.Cat despre meditatii nu imi pun ei, doar daca ma duc eu si le spun ca la materia X am probleme si vreau meditatii.
Asa ar trebui sa faca toti parintii, pentru ca eu mi-am dat seama singur cat de importanta e scoala si nu stramb din nas cand sunt pus sa citesc vreo carte.
Pana in clasa a IV-a, din a V-a ma intrebau daca mi le-am facut si eu doar nu ziceam ca nu le-am facut eu le faceam mereu:-P
Pana intr'a 5'a mi s'au controlat absolut toate lectiile. Din a 5'a pana intr'a opta mi se controlau aprox. jumatate, iar la liceu mergem pe incredere.
Pai.la toate temele ma verificau pana in a4-a. dupa aceea mai rar. iar acum mai deloc.Doar ma intreaba daca am ceva sau nu, fiindca au incredere in mine.
by daii
Niciodata nu mi'au verificat temele si niciodata nu m'au ajutat la teme. Eram foarte costiincioasa si niciodata nu ma duceam fara tema. Nici acum nu ma duc.
Pana prin clasa a 2-a ... De atunci doar imi puneau intrebarea daca le-am facut sau nu :-J
Pana in a 7. a
ce urat a fost! acum imi place ca nu ma mai corecteaza. oricum ma descurc
Pana in clasa a3-a, a4-a...acum sunt cls a7-a si ma mai intreaba din cand in cand daca am teme...
Niciodata.Nu credeti ca erau iresponsabili si nu ma verificau ca nu aveau chef sau ca nu le fasa. Pur si simplu au incredere in mine... i iubesc foarte mult:X:X:X
Pana au simtit ei ca nu mai e nevoie sa ma controleze (adica pana in clasa a IVa.)acum sunt a Xa si ma mai intreaba cateodata daca am ceva teme sau daca trebuie sa invat... au incredere in mine si asta imi place cel mai mult la ei.
Nu m-au verificat niciodata, stiu ca imi fac temele zi de zi, deci nu e nevoie sa o faca.
razadeluna întreabă: