Cat vreau, e vorba de incredere. Daca am chef sa stau pana la 5 dimineata, o fac, chiar daca a doua zi, sunt chioara de somn.
Eu una daca plec in "oras" nu imi dau ora de venit acasa, imi spun doar sa am grija ce fac. Daca raman acasa trebuie sa dorm pe la 10:30.
Buna!
pana au ei cheff :-l ma enerveazaa x-((! e Weekend! dar ma lasa sa stau cel putin pana la 23:00 )) :-l off!, insa sunt zile in care mai stau si pana mai tarziu,. dar rar
pe tine pana la cat de lasa ?`.
Mie nu-i impun nimic ma pot culca chiar si la 6 dimineata[eu ma culc atunci camd ma ia somnul]. pa pa*
Buna! Sambata si duminica parintii imi permit sa ma culc pana in ora 12, 1 noaptea. Mai tarziu nu imi permit. Nici foarte tarziu nu ma lasa. Orcum nu este bine sa stai asa tarziu.
Cat vreau
Nu-mi interzice nimeni nimic si nu trebuie sa fie sambata, orice zi stau cat vreau.
Nu am o ora. Nu-mi mai spun parintii la ce ora sa ma culc, imi ziceau doar cand eram mai mica. Dar mai mult de 11 nu rezist ma apuca somnul chiar daca e sambata [ in vacanta pana pe la 2 - 3, depinde ]
Pai eu pot sta vineri si sambata pana dimineata adica pana vreau eu dar si in timpul saptamana. doar ca asa nu ma pot trezi dimineata!
Nu am ora de culcare.ma lasa cat vreau bine, nici eu nu exagerez, ma culc pe la 12.
Nu am o ora, stau pana cand vreau eu, pot sa stau si pana dimineata cand trebuie sa plec la scoala.ma lasa dar trebiue sa imi respect programul din acea zi, nu sa zic ca nu ma duc la scoala ca mi`e somn
Depinde:d sunt zise in care ma prinde ora 2 [in wekend] iar in timpul saptamanii pe la 12/12:30 sting calculatorul desi as vrea sa ma culc mai devreme caci mi-e foarte greu sa ma scol dimineata Dar pe tine?
Vineri si sambata stau la pc/tv pana cand mi`e somn.In timpu` saptamanii stau pana pe la 11 jumate`-12 ptk, dk stau mai mult, ma trezesc greu dim.
Bastiorosz întreabă: