| razadeluna a întrebat:

Pana la ce varsta v-ati jucat cu papusi? e 13 ani prea mult?

34 răspunsuri:
| anaid a răspuns:

Sincer mie mi-ar fi placut sa ma joc cu papusile la varsta asta deoarece asta prelungestecopilaria insa din pacate pe bine la varsta asta ma preocupau alte lucruri ca de exemplu:moda, iesirile cu prietenii, baietii...

| diana a răspuns:

Salut!:*
Eu cred ca m-am jucat cu papusile pana la 8-9 ani. happy
Dupa parerea mea fiecare se joaca cu papusile pana la ce varsta vrea ea/el. happy
Oricum, daca ai 13 ani si te joci cu papusile, ar trebui sa te simti mandrahappy Este foarte bine ca la varsta ta ai preocupari normale:*
Din pacate altor fete, la 13 ani le arde de altceva...sad
Eu te sfatuiesc sa nu renunti la papusi daca iti place sa te joci cu ele:*

| Butsilee a răspuns:

9-10 ca dupa aia le-am aruncat laughing

| Tabii. a răspuns:

BabyWL dc sa renunte la ele? Razadeluna ce conteaza parerea noastra? tu te joci cu ele pana cand vreitongue offf doamnestraight face

| Tabii. a răspuns:

Iubesc_un_inger ea renunta la papusi cand crede ea nu cand ii spui tu ca trebuie sa se aturizezestraight face.

| mcrenma a răspuns:

Eu pana la 12 si jumate aproape laughing

| muffin94 a răspuns:

Eu pana la 8 ani dar tu poti sa te joci in continuare nu te opreste nimeni mai ales daca iti face placere happy

| alisalisa a răspuns:

Eu m-am jucat cam pana pe la 10 ani, dar cam de pe la 8 ani nu ma chiar jucam cu ele - le scoteam capul , mainile, picioarele si ma jucam lupte cu ele- . Oricum daca tie iti place sa te joci cu ele joaca-te cat simti nevoia. Eu eram mai baietoasa, ma jucam mai mult cu masinute.

| alisalisa a răspuns:

Eu m-am jucat cam pana pe la 10 ani, dar cam de pe la 8 ani nu ma chiar jucam cu ele - le scoteam capul, mainile, picioarele si ma jucam lupte cu ele-. Oricum daca tie iti place sa te joci cu ele joaca-te cat simti nevoia. Eu eram mai baietoasa, ma jucam mai mult cu masinute.

| Gexu a răspuns:

Babywl are dreptate.Trebuie sa renunte la ele.Nu o sa se joace pana la 18 ani cu papusi.Deja a intrat in varsta pubertatii si trebuie sa se maturizeze incet incet!

| Gexu a răspuns:

@secret nu o obliga nimeni sa renunte la ele.Era doar o parere

| ღ♥ღuLyღ♥ღ a răspuns:

Eu am aproape 14 ani si vara trecuta a venit pe la tara la mine o fetita cam in clasa. a3a si m-a pus sa ma joc cu ea cu papuile pe care le aveam la tara. Chiar nu ma mai jucasem de mult laughinglaughing Poti sa te joci pana la act vrei tu pentru ca o sa vezi ca atunci cand o sa ai copii o sa te joci si cu ei happy. Eu am o finica care are 3 anisori si ma joc cu ea cu papusile si imi prinde foarte bine ca m-am jucat cand eram mica pentru ca am rabdare...La Multi Ani!

| betty17 a răspuns:

Eu am fost foarte copilaroasa din fire, pot spune ca inca mai sunt, dar foarte putin... 14ani(ma rog nu prea des)big grinbig grinbig grin

succes

| BabyWL a răspuns:

Mai eu nu mai stiu de la ce vrasta nu m-am mai jucat cu papusi, dar imi placeau foarte mult. La 13 ani inca esti copil, dar poate ar trebui sa renunti la ele1winking

| Alice_2134 a răspuns:

U ai dreptul sa alegi cand vrei sa renunti la copilarie(eu am renuntat la ele la 8 ani de ex)

| laracroft a răspuns:

Pai eu m-am jucat pana la 10 ani.Eu zic ca nu-i mult, daca tie iti place, de ce sa renunti la ele? Mai incolo o sa vezi alti copii jucandu-se si iti va parea rau ca ai renuntat la o anumita varsta la ele.Joaca-te linistita pana cand simti tu nevoia.

| Vero1 a răspuns:

Pai de pe la 10 ani, ca dup aia a venit pe lume soramea si mi le-a luat pe toatebig grinlaughing

eu am o colega in clasa care si acum se joake cu papusile, se uita pe minimax si de-al de astea, asa ca stai linistitabig grin

papa si la multi ani!

| alexxa18 a răspuns:

Cam la varsta asta renuntasem si eu la elehappy

| Anonim_9586 a răspuns:

De la 10

| manndarina a răspuns:

Pe la 9 ani am terminat cu elewinking

| ANNIE ARE A OK!Smooth Criminal a răspuns:

Ce vrei tu! Parerea mea e ca trebuie sa renunti, stiu ca te va durea dar trebuie sa ta maturizezi mai repede. Oamani iubesc mai mult pe cei maturi nu pe copi la 12-13 ani cu papusa pe afara sau asa! Sti proberbul:Copacul de mic se indreapta! Ex: Daca faci ceva rau si nu mai faci uiti de acest lucru daca o continui vei ramane asa! Imi pare rau dar, asta e!cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 13 ani deja, unele se joaca cu papusoiu de la 12. e mult? e putin? cunosti parerile, tot de pe TPU.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam pana pe la 13 m`am jucat si eubig grin. Si cu masini si Action`man dinaialaughing)asta copilarie dom`le. Nu astia "din ziua de azi" ce intreaba daca are ceva daca mai ii virgina la 13 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pana la 9 ani asa thinking
Eh imi placea sa ma joc pentru ca aveam multe chestiutze pentru ele oh go on si era alceva oh go on ...toate papusile si ce aveau iele au fost cumparate din banii de pachet deci mi'au placut foarte multe. Dar m-am despartit de ele sad ...atunci ziceam ca o sa am si eu o fata si o sa se joace ea cu ele dar pana la urma le'am dat unei fete din cartier.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa te mai joci si la o varsta mai inaintata cu copii tai apoi cu nepotii rolling on the floorasa ca nu-i nici o rusine laughing)). o sa te bantuie jucariile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand simti ca te plictisesti, renunta la elewinking. Personal(fara suparare)...imi pare putin cam mult, dar nu-i nimicwinkingmai bine te joci cu papusile decat sa iesi prin discoteci cu toti golanii etc...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, dar e cam mult pentru ca eu am 9 ani si deja nu ma mai joc cu ele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu, sincer sa va spun, cred ca ma voi juca pana la 13-14 ani.Imi plac, intr-adevar foarte mult! Nu e mult deloc 13 ani. E chiar prea putin! Papusile nu trebuie sa tina doar 10sau 9 ani.Cat simtim noi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In mod normal trebuia sa renunti deja la ele, de la 10-12 ani. Acum iti mai poti imagina ore intregi cum ajungi vedeta, poti sa te te mai aranjezi, infrumutesezi etc. Daca totusi simti ca vrei sa te mai joci cu ele, nu e nici o problema. Nu trebuie sa te maturizezi fortat, dar poate pur si simplu nu ai incercat ceea ce ti-am spus mai sus si nu cunosti gustul lor. Nu te speria: fiecare se maturizeaza la ce varsta ii convine.

Întrebări similare