| Dalmore a întrebat:

Până la ce vârstă v-ați jucat cu păpușile?

11 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Crec până în a 5-a inclusiv, deci cam 11 ani

| Andreeush a răspuns:

Până în 12-13 ani.

| Justme1997 a răspuns:

13 ani cred

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Până pe la 11-12, cam aşa.Deja începuseră ceilalţi să cam râdă de mine pentru că stăteam să mă joc cu fetiţe(şi băieţei) mai mici cu 2-3 ani. Ăştia de vârsta mea începuseră să aibă alte preocupări,"de oameni mari" şi anume : să fure căpăcelele de la roţile maşinilor pentru că era "cool", să meargă în locuri dubioase, la fel.....pentru că era "cool", să se laude(băieţeii mai ales) cu performanţele lor sexuale(inexistente desigur sau mai mult ca sigur), să fumeze etc.Mai pe scurt, erau preocupaţi să fie "cool".

P.S:Eram genul de fetiţă care se juca şi cu păpuşile, dar şi cu maşinuţele.

| eckblume a răspuns:

Pana le-a pus mama intr-un sac si le-a dat unor copii nevoiasi. Aveam 10 ani si imi placea mai mult sa fac colectie decat sa ma joc. Ma suparasem ca mi le-a dat, dar cand am vazut cat de bucurosi erau acei copii mi-a trecut.

| Vikaa a răspuns:

Nu m-am jucat deloc cu papusile, mi se par dezgustatoare rolling on the floor)
Eu m-am jucat cu plastelina mai mult, pana la 9-10 ani.

| lilith16 a răspuns:

11-12

| Anonima32145 a răspuns:

Pai pe la 11-12 ani m-am jucat ultima oara cand am fost la niste prietene(o fata de varsta mea si sora ei de 5 ani). Faceam un hotel sau mall si plimbam papusile.

| antoniaa09 a răspuns:

10 ani cred

| SigridLyngstad a răspuns:

Am 13 ani si inca ma mai joc. Imi place f mult sa ma joc cu papusi de hartie si animale de plus, in special foci si ursuleti. Dar mai mult duminica. Deoarece in restul saptamanii stau cam prost cu timpul...dar duminica sau in weekend in general e ok. Mi se pare foarte greu sa lasi joaca si copilariile fara sa te uiti macar in urma... dar da, inca ma mai joc. Si ma m mai jucat si cu prietena mea ce mai buna cu papuselele de hartie toamna trecuta, la ziua mea cand tocmai implinisem 13.

| yourbabygirl45 a răspuns:

In jur de 10 ani happy