anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pana la urma credeti ca Globul Pamantesc va fi inghitit de ape si acesta va fi sfarsitul lumii? De aceea i se spune Planeta Albastrastraight face Mie mi-e foarte frica de apacrying

Răspuns Câştigător
| VadTot a răspuns:

Hei alo Buna dimineata cred ca ar fi bine sa nu te mai uiti la tv cind se vorbeste despre sfirsitul lumii.nici eu nu inteleg de ce vorbeste cu atita entuziasm"despre sfirsitul lumii si asta este decind lumea! Deci sfatul meu este sa nu te mai uiti cind se vorbeste despre asa ceva si crede ma pe cuvint te vei simtii mai bine! ve zi ti de viata ta bucurate de ea cit mai mult chiar si de lucrurile marunte bucura te foarte mult si crede ma ca sfirsitul lumii nu va veni prea curind.Deci cum vezi pe la tv.razboaie pe acolo saracie pe aici cutremure pe dincolo dar sa vina asa zisul sfirsit al lumii despre care toata lumea vorbeste cu atita bucurie"asa ceva nu va fi prea curind cum am spus si mai sus te asigur eu si iti vei amintii peste mult timp de cuvintele mele. sperlaughing)Asa ca bucura te de Primavara ca tocmai a sosit de fiecare raza in parte care incalzeste sufletul si stai linistita...bye bye sa ai o viata frumoasa si nu te mai ingrijora,, atita.

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Băscuţă a răspuns:

Nu vreau sa cred nimic!

| StupidLover a răspuns:

1.NU cred ca Globul Pamantesc va fi inghitit de ape.
2.I se spune Planeta Albastra pentru ca o treime din suprafata(parca asa era, nu mai stiu exact)esta acoperita de de apa.
Deci nu are de ce sa iti fie frica.winking

| mami a răspuns:

Si mie mi-e frica de apa
voia domnului ca noi suntem neputinciosi in fata naturii
flacarile le stingi cu apa dar in fata furiei apelor nu avem sanse
doar cei care vor avea bani sa-si construiasca arca asa cum a construit-o noe

iar cu sfarsitul lumii va trebui sa mai asteptam un pic
asa ca traieste clipa fericita

| S3c0ndSh0t a răspuns:

Pamantul nu o sa fie inghitit de apa.Am vazut la stiri ca sfarsitul lumii va fi cand nu stiu ce asteroid v-a lovi pamantul.Din punctul meu de vedere chestia asta e teapa. Sfarsitul lumii cred ca este din cauza centralei de la Cernobyl care a explodat.Radiatiile centralei de antunci se simt si in viitor.Ce am vazut eu pe internet se zice ca au fost 8 tone de radiatii radio active care s-au raspandit in toata atmosfera.Radiatiile acelea vor disparea foarte greu.Si stit de ce? Pentru ca noi oamenii (nu toti) nu ne pasa de aceasta planeta minunata pe care ne-a dat-o Dumnezeu.Planeta este a tuturor nu numai a omului.De asta omul este considerat cel mai mare dusman al terei.Toate dezastrele sunt facute de om. Zona accea unde se afla centrala de la Cernobyl nu este populata nici in ziua de azi deoarece acolo se afla multe radiatii la fel si orasul Prypiat.Din nu stiu ce motiv anume pe la 1:34 seara aia care au facut teste la centrala nu au sigilat bine centrala si astfel au fost scapari de radiatii (8 tone). Acele radiatii provoaca foarte multe boli.Din punctul meu de vedere omul ar trebui sa stea cuminte deoarece este inconstient.Nu stie ce face.Si cand o sa ne dam seama de asta o sa fie prea tarziu!

| Sophie90 a răspuns:

Mai bine citesti Biblia si acolo la apocalipsa o sa vezi ce se ontampla si ce scrie...

| Deeaa a răspuns:

Pana la urma urmei, ce o sa se intample o sa se inatmple! Ce rost are daca ne facem nervi degeaba si incepem sa plangem crying? Nu-ti mai face atatea griji! Fundita?

| Lluvia a răspuns:

@MihaiFlorian mi-a placut ultima parte care ai zis-o "Asa ca... la ce te astepti? Sa ne inghita apele? Ele ne-ar scuipa afara daca ar putea"
Si din pacate ai dreptate...