Unii zic ca da, unii zic ca nu.Eu stiu sigur, din proprie experienta ca daca faci baie\dus cand ai rubeola trece mai greu, asa ca iti recomand sa incerci macar 6-7 zile sa nu te speli pe tot corpul ca sa scapi mai repede.
Am avut si eu... si dupa ce mi-au trecut petele adica dupa 3 zile m-am dus la medicul de familie ( nu am fost pana atunci pentru ca era weekend ) si mi-a zis sa ma spal... mai bine intrebi un medic
Nu. daca ai rubeola nu ai voie sa faci baie s-au dus pentru ca rubeola poate sa se retraga de la suprafata si sa se interiorizeze pe organe cea ce inseamna spitalizare sigura si cunosc o persoana care a facut baie si a gasit-o maicasa mai mult moarta decat vie.deci mai bine te abtii cius
Nu stiu daca poti sa faaci baie, dar cu regim cica nu trebuie sa ti...io am facut rubeola in data de 30-3-2012 si in data de 2-4-1012 am fost la doctor pe 1si 2 aprilie am rinut regim si cand am fost la doctor pe 2 dupamiaza mi-a spus ca nu se tine regim(adica am foie:carne, oua, prazeli alte chesti.)...si 5 zile sa stau in casa.
anonim_4396 întreabă: