Ce sfârşitul lumii tot visezi? Dacă era sfârşitul lumii nu mai eram în viaţă acum.Sunt numai tâmpenii.
Ăştia o ţin cu una şi două că la 00 vine sfârşitul lumii. Serios?
Parcă trebuia să vina la 12:12, apoi au zic că vine la 21:12, iar acum la 00?
Interesant.
Păcat că e doar o minciună..sincer îmi pare rău. Ce n-aş da să văd fiecare fiinţa vie, fiecare sclavie cum se stinge în cele mai mari chinuri fără pic de speranţă. of.
Nu crezi in asa ceva nu? asa a zis si in 2011 si nu a venit sunt doar prosti
Nu,nu cred...normal! Doar intrebam despre ora
OMG,sunt singurul caruiea, sfarsitul lumii este cea mai mare tampenie! Hai sa iti zic un mic secret : NU EXISTA! Acest,, sfarsit al lumii sa inventat numai pentru a putea face reclama fimului 1012. Nimeni nu are de gand sa stie cand e sfarsitul lumii.
Sfarsitul Lumii nu are o ora exacta! Si stii de ce? PENTRU ca nu EXISTA! Sfarsitul Lumii va veni peste mii de ani, cand noi nu vom mai exista pe Pamant, si vom fi pe Lumea Cealalta!
Nu exista Sfarsitul lumii, pentru numele lui Dumnezeu! Este o inventie, o minciuna uriasa, care reuseste doar sa sperie oamenii.
A zis ca vine in 2000, nu a venit. Eu si colegii mei radeam, spunand ca nu s-a prezentat atunci doar pentru ca s-au nascut frumusetile de noi. In 2011, la fel. Nu mai credeti fiecare prostie aparuta din cer!
Acuma e la ora 00.00?
Iarasi s-a amanat?
Ca pana acum a fost un sfarsit de lume la ora 11 pe urma a mai fost inca unul la ora 1.00 si acum la 00.00.
Nu mai vine o data sfarsitul
Nu exista sfarsitul lumii, nimeni nu poate stie. Oamenii credeau ca o sa vina sfarsitul lumii in anul 1000, apoi in 2000 si asa mai departe. Si oricum nu ar avea ora fixa.
CinevaOricineAntiJustinBieber întreabă:
anonim_4396 întreabă: