| NoAntidote a întrebat:

Pana unde poti ajunge daca iubesti?happy
[adica.la ce poti ajunge atunci cand iubesti, de ce anume esti in stare atunci cand iubesti]

multumesc! fundoi raspunsului cel mai bun.:X

Răspuns Câştigător
| adaaax a răspuns:

Nu poti sti niciodata de ce ai fi in stare in dragoste. Si depinde si de partener. Iar "un raspuns cel mai bun" nu cred ca exista, vor exista doar raspunsuri sincere si presupuneri. [winking]

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Ce te face sa crezi ca exista limite cand e vorba de sentimente? Avem exemple actualizate constant de oameni redusi care se sinucind din iubire motivand ca asta e sacrificiul suprem.Lasand la o parte sila pe care mi-o provoaca acest gen de oameni, si-n iubire la fel ca-n toate ce-i mult strica.Risti sa sufoci partenerul si sa te paraseasca sau sa se culce pe urechea ca e de neinlocuit

| foxi a răspuns:

Pana a face dragoste.nu sex!

| delicioasatha a răspuns:

Poi faci orice pentru persoana iubita.

| lolodropy a răspuns:

... poti ajunge foarte departe atunci cand iubeste inceputu e cam asa daca ai parintii comunistiii asa cu nu ai voie cu un prieten de la nu stiu ce varsta ca esti prea mica ca faci nu stiu ce asa thinking sunt sigura ca vointa ta ar fi mult mai mare decat a lor de a te opri happy apoi blushing eu anonima asa laughing de 14 ani si ceva s zicem ca am ales s fiu cu un tip d acum pana l batranete fiind ceva mai serios intre noi... a natunci cand va intalniti privirile sa iti spune el un buna si dupa doi pasi pici lata la pamant fara oxigen in juru tau respirand ca un peste pe uscat laughing asta nu se poate numi dragoste sau ca te-ai indragostit pur si simplu doar frumusete trupeasca care vine de la sine si va fi trecatoare thinking sa iubesti e acea persoana cu care-ti imparti gandurile, sentimentelehobbyurile, dragostea blushing si tot ce va leaga unu de altu de a fi alaturi la bine si la greu thinking frumusetea e trecatoare eu as cere de la un baiat doar sa fie ingrijit si sa ma iubeasca cu adevarat si sa ma aprecieze pentru ceea ce sunt si sa vada dincolo de chipul meu tongue nu sa merg cu el pe strada sa intoarca toate capu dupa el sau el capu dupa ele nu impart ce e al meu! >

Întrebări similare