| littleshan a întrebat:

Par Justin Bieber. As vrea sa-mi fac un stil par ca alui justin bieber sunt curios cum miar sta si as vrea sa stiu cateva raspunsuri de parul lui cum e Des rar cu ce s-a dat pe cap cum s-a tuns ca sa creasca asa

Răspuns Câştigător
| mihai186199 a răspuns:

Eu am freza stil Justin dar ceva mai lung. Dar vrei noua lui freza sau cea veche? Pentru ca aia noua ii mul mai scurta decat prima. eu o am cum o avea el mai demult. mi-am lasat bretonul sa creasca cam pana la sprancene, dar cu o inclinatie (daca se poate spune asa) spre dreapta. In rest m-am orientat dupa postere

| littleshan explică (pentru mihai186199):

Aha inca ceva ...cum tiai facut perciunile da-mi id tau de mess si imi arati l web cu tiai facut frizura\;'talk to the hand

| littleshan explică (pentru mihai186199):

Ok da-mi id de mess si imi arati la web sau imi tr ceva poze cu tine si ...sa vad cum arata frizura ta tip justin

4 răspunsuri:
| mihai186199 a răspuns:

Nui nevoie de complicatii happy trebuie doar sa faci ca perciunul din dreapta sa iti vina mai pe fata. mie imi ramane in forma asta pentru ca in loc sa ma usuc cu fönul mil las sa se usuce in forma in care vreau si numai dupa aceea il mai dau un pic cu el. daca mai ai nevoie de detalii doar spune!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noi nu stim ce forma a capului ai tu,chiar daca ne scrii, asa ca nu iti pot spune.
Daca te duci la frizerie ei te vor tunde dupa forma capului, cum iti place si cum iti sta bine.
happy