| alyntgjiu a întrebat:

Parazitii sau bug mafia? manele sau oricare alta muzica? legalizarea sau nu a pr0stitut1ei? pe mine sau pe brad pitt? ce alegeti?

16 răspunsuri:
Janina
| Janina a răspuns:

Pai aleg rockul...nu sunt de acord cu prostitutia si nu te vreau nici pe tine nici pe brad pitt... mi-l dai pe Keanu Reaves?

mlm
| mlm a răspuns:

Muzica, dar nu Mafia sau mai stiu eu ce, in rest nu este nimic de actualitate din cele spuse de tine.

| hândel a răspuns:

Bug Mafia. Pop Rock si celelalte genuri, dar intotdeauna melodiile care au un sentiment sa-mi transmita. Legalizarea prostitutiei. Pe tine, evident. laughing

| dulshe a răspuns:

*nimic!
*nimic!
*nimic!
*nimic!
*Si iar nimic! laughinglaughing

| dulshe a răspuns:

*nimic!
*nimic!
*nimic!
*nimic!
*Si iar nimic! laughinglaughing

| dyav0litza a răspuns:

Bug mafia, rock, legalizarea prostitutiei si pe tine la pachet cu o funda rosie

| Stixie a răspuns:

Am şi eu un "răspuns"pentru toţi cei care ascultă manelewinking
O să muriţi mă, ascultându-l pe Guţăoh go on
Aşa că duceţi-vă pe google şi daţi search manele noiwinking
Eu aleg muzica hippylaughing

| tukhey23 a răspuns:

Nimic. sunt toate expirate happy

| urbanghost a răspuns:

Toate sunt naspa laughing

| Bianca_4346 a răspuns:

Nimic... oricare alta muzica... legalizarea prostitutiei?-ai vrea tutongue...pe tine ca sa imi speli masina si pe iubitu' meu sa imi tina companie si sa imi fie alaturi la bine si la rau laughing...

P.S.nu sunt casatorita.laughing

| bibitza a răspuns:

Pai...parazitii,mug mafia, manele oricare alta muzica...

apoi NU legalizarea prostitutiei

pe iubitu' meu :X

| bibitza a răspuns:

P. s brad pitt prea batran si pe tine nu te cunosc... oricat de simpatic ai fi tu in poza trebuie sa iti cunosc si sufletelul tongue

| idanna a răspuns:

Manele in niciun caz, prostitutie nici atata, doar pe tine te vreau ...pentru ca nu esti asa urat ca brad pitt...A...era sa uit pentru ce te vreau...plec in vacanta si nu am cine sa-mi plimbe cainele...

| ionnik a răspuns:

Orice fel de muzica numai legalizarea prostitutiei nu...si brad pitt e varza nu stiu de ce il considera lumea asa hot laughinge nasparolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In sfarsit o intrebare inteligentalaughing

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare