Pai aleg rockul...nu sunt de acord cu prostitutia si nu te vreau nici pe tine nici pe brad pitt... mi-l dai pe Keanu Reaves?
Muzica, dar nu Mafia sau mai stiu eu ce, in rest nu este nimic de actualitate din cele spuse de tine.
Bug Mafia. Pop Rock si celelalte genuri, dar intotdeauna melodiile care au un sentiment sa-mi transmita. Legalizarea prostitutiei. Pe tine, evident.
Bug mafia, rock, legalizarea prostitutiei si pe tine la pachet cu o funda rosie
Am şi eu un "răspuns"pentru toţi cei care ascultă manele
O să muriţi mă, ascultându-l pe Guţă
Aşa că duceţi-vă pe google şi daţi search manele noi
Eu aleg muzica hippy
Nimic... oricare alta muzica... legalizarea prostitutiei?-ai vrea tu...pe tine ca sa imi speli masina si pe iubitu' meu sa imi tina companie si sa imi fie alaturi la bine si la rau ...
P.S.nu sunt casatorita.
Pai...parazitii,mug mafia, manele oricare alta muzica...
apoi NU legalizarea prostitutiei
pe iubitu' meu :X
P. s brad pitt prea batran si pe tine nu te cunosc... oricat de simpatic ai fi tu in poza trebuie sa iti cunosc si sufletelul
Manele in niciun caz, prostitutie nici atata, doar pe tine te vreau ...pentru ca nu esti asa urat ca brad pitt...A...era sa uit pentru ce te vreau...plec in vacanta si nu am cine sa-mi plimbe cainele...
Orice fel de muzica numai legalizarea prostitutiei nu...si brad pitt e varza nu stiu de ce il considera lumea asa hot e naspa