| flor31 a întrebat:

Parca mi-am pierdut increderea in mine, toti imi spun ca sunt timida, si m-am saturat, cum as putea sa devin mai increzatoare in mine?

6 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

In primul rand, n-ai treaba de ce zic alti, important e sa te simti bine in pielea ta! Timiditatea pleaca de la lipsa de neincredere in sine, ar fi cazu sa privesti lucrurile dintr-un alt unghi. Daca esti genu de persona care e dependenta de parerea celor din jur, ar fi cazu sa nu iti mai pese.

| chazz a răspuns:

Buna flor31, nu trebuie sa te schimbi doar de dragul unor persoane.Este adevarat ca lumea este foarte rea si trebuie sa fii ca si ei.Tu nu te lua dupa ce spun altii.Numai bine!

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Te ingrijoreaza ceva sau crezi ca esti in pericol?
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| Anonima264 a răspuns:

Buna!
Nu asculta ce spun ceilalti despre tine deoarece nu conteaza parerea lor, si parerea ta! Nu trebuie sa te schimbi, fii tu insati... poate ca sunt unele momente cand nu ar trebui sa fii timida, dar nu e nimic rau in a fii timid. Timiditatea face parte din tine, asta te face sa fii tu plus ca pentru foarte multe persoane timiditatea inseamna unul din calitatile persoanei!
O zi buna!

| OKxGIRLx a răspuns:

Eu as spune sa nu te schimbi daca te vei schimba te vei simti mai rau, fii tu, asta te va face sa te simti mai bine decat sa fi increzatoare dar daca tot vrei sa fi increzatoare iata un sfat: incearca sa nu iti mai fie frica de atatea lucruri, viata e minunata incearca sa deschizi ochi largi si pentru o zi macar aduti aminte doua cuvinte, fii tu! Nu uita, nimeni nu are dreptul sa te judece! Funda?

| Samira_1879 a răspuns:

Unele persoane considera timiditatea ca fiind o parte din farmecul cuiva. nu te schimba din cauza a ceea ce spun altiibig hug acesta este felul tau, esti unica asa cum esti, nu trebuie sa fii ''tupeist'' ca toti ceilalti! happy