| SomeBody12425356 a întrebat:

Parere despre ateism? happy

Răspuns Câştigător
| Tiberiuss a răspuns:

Ai mare dreptate! Frate, sunt ateu de ceva timp si nu pot sa spun decat ca cercetarea m-a facut asa! Am descoperit multe lucruri ce nici nu stiam ca exista, unele chestii chiar nu aveau sens pana nu am descoperit,, piulita" cu,, piulita". Chiar nu ma intereseaza faptul ca lumea imi spune ca o sa regret la moarte! Ba chiar din potriva, eu intre timp ce voi prospera si ceilalti vor stagna din cauza limitarii imaginatiei lor si pana la urma vor regreta... Nu vreau sa ii critic, dar nu suport nici eu cand sunt criticat, e logic. Sper ca intr-o zi se va scapa de asa ceva... Pace!

7 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Nu ii critic doar atat spun, in ultimele clipe isi vor da seama de ce au facut.

| PedoBarbie a răspuns:

Bună!
Ateismul e lipsa credinţei.
Eu sunt ateu.
Deci am o părere bună.
Pa!

| Bøøgey a răspuns:

E si ei oameni, dom'le!

| SomeBody12425356 explică (pentru Bøøgey):

Si eu sunt ateu laughing

| Bøøgey a răspuns (pentru SomeBody12425356):

Ai studiat Biblia?

| ValentinnaV a răspuns:

Eu una sunt indiferenta.
Fiecare om are dreptul sa creada in ce vrea iar daca ateii nu vor sa creada in Dumnezeu este alegerea lor.
Nu cred ca e asa mare tragedie sa nu vrei sa crezi in ce cred si altii, tot oameni sunt si ei. happy

| MasterKush a răspuns:

Oameni destepti, intelectuali, care vor sa descopere, si sa NU mearga dupa zicala: "Crede si nu cerceta".

| Tiberiuss a răspuns (pentru MasterKush):

Ai mare dreptate! Frate, sunt ateu de ceva timp si nu pot sa spun decat ca cercetarea m-a facut asa! Am descoperit multe lucruri ce nici nu stiam ca exista, unele chestii chiar nu aveau sens pana nu am descoperit,, piulita" cu,, piulita". Chiar nu ma intereseaza faptul ca lumea imi spune ca o sa regret la moarte! Ba chiar din potriva, eu intre timp ce voi prospera si ceilalti vor stagna din cauza limitarii imaginatiei lor si pana la urma vor regreta... Nu vreau sa ii critic, dar nu suport nici eu cand sunt criticat, e logic. Sper ca intr-o zi se va scapa de asa ceva... Pace!

Întrebări similare