E scrisa de tine?
imi aduce aminte de o melodie sau nu.
suna prea bine rimeaza si e rupta din realitate
ar trebui sa incerci sa o canti
daca ar canta-o Tutu Adrian ar suna foarte bine,
incerca sa iei legatura cu cineva sa dai melodie unui atrist, ai lua bani frumosi si ai deveni si cunoscut am citit si cealalta poezie a ta si ma uimeste faptul ca exista cineva care se ocupa cu asta sa scrie poezii, altii viseza sa ajunga fotbalisti, alti nu mai viseaza ca nu au timp, stau toata noaptea sa joace Cs sau metin.
Da se pare ca dumnezeu mai lasa asa cate-o stelutza printre buruieni, dar stelutza asta nu va reusi sa faca nimic daca nu ia atitudine si nu incerca sa se ridice si sa se faca cunoscut, talentul tau se va risipi, ar fi pacat sa nu vada cati mai multi oameni talenttul tau.
Da Pitic, e scrisa de mine...stiu ca-mi irosesc talentul aiurea(daca il pot numi asa,pentru ca unii chiar sunt talentati,nu ca mine)poate ca intr-o zi chiar imi voi folosii acest "talent" nu stiu, poate ca voi ajunge maredar pana atunci ma multumesc cu aprecierile voastre, multumesc din suflet!
Nu te supara dar mi-am pus si eu cateva versuri la status sorry cred ca numai e nevoie sa zic ce parere am
ROCIO întreabă:
KikiRiki98 întreabă: