Ai o voce placuta daca iei niste lectii de canto si de control al respiratiei cred ca ai sanse faine sa te vedem la vocea romaniei peste cativa ani.
Wooooow. Mi-as dori eu Cred ca sunt cam varzuuuca cu carne - parerea parintilor mei.
LOL! Daca iti dai silinta poate ajungi vedeta de youtube.
Wooow Pot sa-ti mai dau un videoclip sa-ti mai dai cu parerea?
Daca vrei
Dragut dar ar trebui sa alegi niste melodii mai usoare.
Adica?
Adica melodii in care nu se ridica foarte tare sau nu se coboara foarte jos, pentru ca suna fals daca nu le faci asa cum trebuie. Ia-ti ceva pe masura ta, o octava medie. Si vorbeste cu profa ta de muzica sa faci o pregatire ceva.
Ce fac ăştia din tineri. Azi mâine o să ajungeţi pe centură din " dragoste " pentru artiştii voştri preferaţi.
Wow,wow,wow, wow. Ce Doamne iarta-Ma? Ai cumva probleme? Eu ti-am cerut parerea-n legatura cu vocea. Nu am facut asta pentru a-ti vedea tie comm-ul uracios. N-am facut-o pentru artistii mei "preferati", ci doar pentru ca vreau sa vad daca am voce si vreau parerea altora in legatura cu asta. Daca tie nu-ti place vocea mea nu e o problema, nu esti obligat sa asculti! Bine ..noi astia mai tineri iti spunem "pa!", mosule!
Nu am niciun fel de problemă. Aşa mi-am exprimat eu părerea în legătură cu marea ta realizare vocală. Talentul tău muzical este inexistent şi sunt sigur că asta poţi să realizezi şi de una singură. Vocea care abia dacă se aude este de o fată de 11 ani foarte speriată, căruia îi este frică şi de ziua de mâine, iar faptul că ne " primeşti " aşa de bine să-ţi auzim vocea, lăsând un fundal negru, de doliu, spune destul de multe.
Vrei să vezi dacă ai voce, aşa că te-ai găsit să ceri părerea oamenilor de pe TPU. Frumos. Părerea altora ai aflat-o, iar dacă mai sus, nişte domnişoare încearcă să te încurajeze din milă, eu îţi spun sincer, mai bine ai şterge aia de pe YouTube. Nu sunt obligat să ascult, dar mi-ai cerut părerea. Ştiu că probabil eşti o persoană care cere " păreri " dar le acceptă doar pe cele pozitive, pe cele negative având grijă să le comenteze îndelung fiind nemulţumită de faptul că esti " criticată ".
Nu am dat un răspuns " urâcios ", ci doar unul cinstit.
Cât despre faza cu vârsta, nu-şi are rostul, deoarece eu fac parte din generaţia predecesoare ţie. Cel puţin aşa cred, s-ar putea să fie chiar aceeaşi, dar tind cu tărie să cred că nu este aşa.
Mda. Mersi mult, nu o puteai spune intr-un mod mai urat, ok, ok, am inteles ca n-am voce, mersi de parere! Dar fundalul negru a fost..normal. Cel putin asa mi s-a parut mie. Nu imi permiteam sa imi arat fata pe youtube pentru ca normal, ma faceam de rusine + ca n-as avea curajul. Am s-o sterg. Poate intr-un fel ai dreptate cu faza cu acceptatul comentariilor negative. Si eu nu cred ca talentul meu este chiar inexistent, nu sunt chiar asa afona ( parerea mea ), dar vroiam sa vad daca am acolo ceva ce poate fi cultivat, pentru ca imi place sa cant. Oricum, mersi. Visul meu este de a deveni o cantareata, daca nu se poate, asta e, nu toate visele se indeplinesc. Dar nu cred ca puteai s-o zici intr-un mod mai jignitor de atat.
Foarte frumos mod de a-ti exprima parerea mai ai! Esti cumva licentiat in muzica ca sa ii spui ca nu are talent vocal? Atata timp cat nu ai studii muzicale nu poti sa iti exprimi o parere pertinenta asa ca nu mai face tu pe criticul muzical! Macar ai vreo idee despre ce inseamna "a fi pe centura"? Iti spun eu ca nu are nicio legatura cu cantatul! Toti vor sa fie smecheri in ziua de azi...
Cum tu ţi-ai exprimat părerea spunând că are voce plăcută, aşa mi-am exprimat-o şi eu spunând că n-are pic de voce. Care e marea problemă? Că nu o încurajez în a se face de râs? Nu o fac pe criticul muzicii, doar îmi exprim părerea, după cum am mai spus şi o repet de oricâte ori este nevoie.
Iar despre faza cu centura, mă îngrijorează faptul că n-ai înţeles acel prim răspuns al meu, dar asta e, în ziua de astăzi dacă nu eşti un pupător de dosuri şi dacă nu eşti tot timpul optimist încercând prin starea ta meditativă să atingi în orice clipă nirvana, eşti considerat un " şmecher ". Tu măcar ai vreo vagă idee despre ceea ce am scris eu în primul răspuns, sau doar ai selectat faza cu centura ca să mă critici?
Trăieşti într-o ţară cu posibilităţi reduse. Ca să ajungi cântăreaţă la noi, având în vedere că şi tu, la fel ca şi multe alte " cântăreţe " de la noi din ţară n-ai voce, ar trebui să faci şi altceva cu gura, atunci când vine vorba de impresari. Şi n-o spun într-un mod jignitor, ci într-un mod informativ.
N-am spus nimic într-un mod jignitor sau răutăcios, ci într-un mod cinstit şi liber, fără clişee sau ocolişuri.
Ok. Stiu. esti genul de om care crede ca totul se face pe bani / spaga. Daca tu ai facut asta pentru a ajunge undeva sus, e strict obiceul tau prost. Si nu cred ca ( de exemplu ) Adela Popescu a ajuns sa fie asa faimoasa facand acest lucru. Doar tu esti pur si simplu nesimtit. STRICT PAREREA MEA! Si te crezi cam destept si smecher. Dar sa stii ca in sec. 21 "smecher" se traduce : poponar, boschetar, ciubota s.a.
"N-am spus nimic într-un mod jignitor sau răutăcios, ci într-un mod cinstit şi liber, fără clişee sau ocolişuri. "
Mersi ca mi-ai luat apararea!
Nu că asta cred eu, pentru că aşa este. Dacă tu consideri că în ţara asta ajungi faimos pentru talent te înşeli amarnic. Pot momentan doar să mă gândesc la maestrul Ştefan Popa Popa's, un om cu un talent uriaş dar care niciodată nu a fost şi nici măcar acum nu este suficient de apreciat pentru ceea ce face, de către noi românii. Adela Popescu n-a oferit şpaga, ci a oferit blowjob-uri multor impresari pentru a ajunge mare vedetă. Sunt, cu adevărat, unii actori care datorită talentului ajung mari, dar crede-mă, Adela Popescu nu este una dintre ei. Eu nu am dat şpagă şi nu am pupat fundurile altora pentru a obţine ceea ce vreau, ci am preferat să fiu singur împotriva tuturor şi să muncesc din greu pentru a ajunge unde vreau. Sunt pur şi simplu nesimţit fiindcă nu gândesc aşa ca tine şi pentru că nu cred că trăim într-o ţară unde totul este roz. Foarte nesimţit chiar, din punctul ăsta de vedere. Cât despre cuvântul " şmecher " nu cred că se poate traduce, din moment ce el există deja în vocabularul limbii române. Dar mă rog, în secolul 21, există tot felul de inepţii.
http://dexonline.ro/definitie/şmecher
Daca nu ai mai incerca sa o faci pe atotstiitorul si ai da raspunsuri la obiect poate lumea nu ar mai interpreta gresit ceea ce scrii. Sincer la faza cu centura am inteles ceea ce era de inteles din comentariul tau. De unde stii tu ca Adela Popescu a facut blowjob-uri pentru a ajunge unde e acum? Faci niste afirmatii pentru care nu cred ca ai vreo dovada palpabila si nici nu cred ca a calca pe toata lumea in picioare pentru ati face cunoscut si impus punctul de vedere este un mod sanatos de a trai. Si daca nu iti convine tara in care traiesti du-te in alta parte si LASA-NE, LASA-NE! ca e plina tara de nemultumiti care stau aici si ne mananca zilele.
Aici nu e vorba de ati lua apararea ci de a da peste nas unora care se cred mari filozofi ai timpurilor noastre. Oricum tu continua sa iti traiesti viata si sa aspiri la mai bine pentru ca nu e chiar asa de negru dracu' cum vrea sa il faca McNigel.
Îmi exprim punctul de vedere în cel mai banal şi uşor mod posibil. Nu înţeleg de ce crezi că încerc să mă dau mare cunoscător. Adela Popescu a apărut pe " marea scenă " brusc, direct într-un rol important dintr-o telenovelă. Unde mai pui că pe vremea aia era deja şi într-o relaţie cu Dan Bordeianu, semn că nu era atât de nouă în industrie, chiar dacă nu o mai văzuse nimeni înainte. Eu fac afirmaţii? Dar tu când afirmi că eu nu am studii muzicale, ai nişte dovezi credibile? De unde ştii tu că eu nu am asemea studii? Nu calc pe nimeni în picioare, îmi exprim punctul de vedere, dar pentru tine văd că este imposibil de înţeles acest lucru. Dacă nu folosesc discursuri idioate, sau clişee penibile aşa cum faceţi majoritatea dintre voi atunci când daţi un sfat, asta nu înseamnă că încerc să fac mişto, să calc în picioare, sau să mă dau mai inteligent. Cât despre faza cu ţara, nu văd unde să fi spus că nu-mi place România, dar mă rog, probabil tu vezi şi ceea ce nu există.
Dacă oamenii ca mine vă mănâncă " vouă " zilele, e clar, viitorul ţării o să fie mai negru decât prezentul. Pe " voi " vă supără realitatea. Totul e roz draga mea, totul e roz. Continuă să crezi că totul este minunat în ţara asta şi că datorită talentului(pe care, repet, asta care a postat întrebarea nu-l are) ajungi mare.
Doar pentru că spun adevărul, sau mă rog, adevărul aşa cum îl văd eu, asta nu înseamnă că o fac pe filozoful.
Ok, ok,ok. Si da, am inteles, n-am talent! Oke? Trebuie sa scrii romane pe aici pentru a te da tu mare invatat? E clar ca esti vreun copil dependent de internet. Eu am intrebat ceva, tu m-ai sacait cu alte tampenii gen : Adela a facut blowjob-uri. Dar de unde stii tu? Ai stat tu langa ea si i-ai recomandat unele locuri "scumpe". Ia mai lasa-ma, poate ea a avut norocul sa intre intr-o telenovela. Ce` trebuie` sa faci atata "tam-tam" pe tema asta? A avut noroc si talent si a intrat intr-o telenovela. Nu ai tu de unde sa stii cum a intrat ea acolo. Deci, mersi din nou ca ti-ai exprimat punctul de vedere ( N-AM TALENT,N-AM TALENT,N-AM TALENT ). Ok, stiu ca acum ai spus-o pentru a te da mare Am talent, din pacate tu ai nevoie de aparat auditiv, acum sa nu te pui sa-mi scrii iar romane pe tema asta. Contrazice-te tu cu profesoara mea de muzica, dupa vino si vorbeste cu mine.
Nu-ti place, nu asculti dar asta nu inseamna ca trebuie sa jignesti pe aceasta tema toati oamenii din industria muzicala. Acum ca te-ai trezit tu sa fii filozof in fata unui ecran unde poti fi tare-n gura fara sa-ti primesti un pumn la propriu-n gura.
Sincer, mi se pare ca te crezi prea destept. Si faza cu Romania, da, ai spus-o.dar nu exact, ai transmis asta prin niste fraze luate "pe ocolite". Spunand ca totul in Romania se face pe spaga, mita, relatii sexuale, etc. ceea ce nu este adevarat. Daca tu asa ai crescut, ai procedat in viata, nu inseamna ca toti au facut-o.
Biata de tine. Tu chiar ai senzaţia că în lumea asta totul este minunat şi perfect şi că orice prost poate deveni vedetă dacă are puţin talent. M-ai întrebat ceva în legătură cu Adela Popescu, iar eu ţi-am răspuns, nu te-am " luat cu alte chestii ". Dacă " a avut noroc " să joace într-o telenovelă, fiind deja sub aripa lui Bordeianu, de ce n-au avut norocul ăsta şi alte actriţe mult mai talentate, care de ani de zile realizează spectacole de teatru fenomenale? Cum se face că apare o anumită Adela Popescu, cu un talent " inimaginabil " în ale actoriei şi ia totul? Nu face nimeni " tam-tam ", dar din moment ce tu ai adus în discuţie acest subiect, trebuia să-l comentez. Te-am sâcâit, te-am jignit, te-am nu ştiu ce, tu chiar ai fost înconjurată numai de oameni buni şi milostivi până acum? Ai crescut într-o peşteră, mănăstire, sau chiar vrei tu să-ţi impui că în ţara asta oamenii sunt buni şi te ajută la greu?
Faptul că n-ai talent muzical nu mă face pe mine mai îndreptăţit în " a mă da mare ", fiindcă nu câştig nimic de pe urma acestui fapt. Ia nişte lecţii de canto şi după aceea vei putea afla dacă ai sau nu talent muzical, altfel, orice oaie poate behăii la un microfon şi să spună că are talent cu găleata, dar până să fie şi adevărat ceea ce spune este o cale lungă. Mă voi contrazice şi cu profesoara ta de muzică dacă va fi nevoie, fiindcă, cel mai probabil, la fel ca mulţi alţi profesori de muzică, îndeamnă orice copil naiv să se apuce de cântat şi-l mai şi încurajează indiferent dacă are sau nu voce. Dar tu, normal " Ai talent, ai valoare, eşti fetiţa cea mai tare ". Chiar eşti un caz tipic de copil răsfăţat care se crede cel mai bun în ceea ce face.
Nu-mi place, nu ascult, dar " toţi oamenii din industria muzicală " nu mă jignesc pe mine atunci când ei, fără pic de voce, spală prin intermediul mass-mediei atâtea creiere tinere şi fac din generaţiile astea nişte cârpe cu care să ştergi pe jos? Şi totuşi, nu înţeleg de ce tot repeţi aiureala aia cu filozofia. Chiar este greu de priceput că un om îşi exprimă opinia fără a spune nimic constructiv?
În România totul se face pe şpagă, mită, relaţii sexuale, pile, etc. Vei vedea acest lucru peste câţiva ani, când vei avea ocazia să întâlneşti fel şi fel de oameni care se vor purta cu tine ca şi cu ultimul om, dacă nu le dai nişte " atenţie ". Probabil tu crezi că sunt un aiurit care nu ştie ce spune, dar peste vreo 4-5 ani, când te vei lovi de realitatea cruntă a acestei ţări, vei realiza că acel aiurit ţi-a spus adevărul. Nu trebuie să mă dau mare, filozof sau deştept pentru a observa aceste lucruri vizibile cu ochiul liber.
Canti foarte frumos ...Ar trebuii sa iei niste lectii de canto si sa canti in continuare ca vocea ti se va regla din ce in ce mai mult... Bafta
78buc întreabă:
78buc întreabă:
CrazyStrike întreabă: