Ctitorul Noii Medicini Germane a facut puscarie in doua tari din UE pentru escrocherii medicale si rele tratamente aplicate pacientilor.
Părere foarte bine explicată am găsit-o la Irina Beier, o fată pe YouTube. M-am uitat la câteva episoade la ea are un punct de vedere foarte bine argumentat.
Deci esti de acord cu medicina asta?
Da.
Si intr adevar bolile vin din interior de la emotii? Si nu e nevoie de medicamente?
Adica voiam sa intreb ca, esti si tu de parerea asta?
Îți spun sigur că bolile vin din proporție de 90% din emoție poți citi articole pe internet sau de ce nu să întrebi un doctor o să vezi că îți va oferi același răspuns ca mine știu acest lucru din simplul motiv că am fost diagnosticat cu probleme de emoții și m-am îmbolnăvit, acum sunt bine după mult timp în care am suferit.
Si poti intr adevar si de carii sa scapi fara dentist? Ca spune si asta in nmg
Cauta cartea "Noua medicina germanica"
Noua paradigma a sanatatii si a vindecarii conform descoperirilor medicale si stiintifice ale Dr. med. Ryke Geerd Hamer
https://www.facebook.com/......media/set/
Exista o corelatie intre emotii si bolile care se manifesta in planul fizic. Mai degraba o legatura de cauzalitate. E un adevar cunoscut de "vindecatori" de milenii. Insa Ryke Geerd Hamer a facut un studiu pe tema asta.
Bineinteles ca medicina alopata ramane baza pentru orice fel de urgente si accidente.
Pai cica medicina alopata in realitate nu face decat sa iti ia simptomele si atat. Boala ramane in continuare doar ca fara simptome ca medicamentele lucreaza doar pe simptome si atat
Si noi cand incepem sa ne simtim bine pentru ca am luat medicamente asta e doar ca ne au disparut simptomele, nu ca ne am si vindecat... Deci ca si cum ai duce gunoiul sub pres, cum a mai spus si altcineva
Asa cum am scris mai sus: daca ai o urgenta, un accident etc te duci la medic!
Pai da, doar in cazul in care ai avut accident de masina si asa... Ca atunci nu mai poate corpul sa se autovindece si trebuie sa te duci la spital
Ca atunci nu mai poti de unul singur fara doctori
Ryke Gerd Hamer era bolnav mintal. Daca vrei sa te tratezi dupa metoda unui puscarias recidivist nebun, n-ai decat, devii candidat la Premiul Darwin.
Adica nu poate corpul sa se vindece singur?
Oamenii care se iau dupa astfel de infractori sadici isi merita complet soarta. Capu' face, fundu' trage.
E ca si cum ai fi invitat la pranzul lui Hannibal Lecter.
Adica daca e capabil corpul uman sa vindece corpul in exterior, deci sa se auto vindece in exterior cand te tai samd, de ce nu ar putea fi capabil si in interior sa se auto vindece de boli?
De ce ar fi altfel cu interiorul? Daca pana si exteriorul are puterea sa il vindece de taieturi si asa. In interior de ce nu ar avea putere sa vindece? Fara pastile fara nimic, doar cu sustinere. Adica odihna produse naturale pure 100% si asa. Asa il sustii in procesul de vindecare cand e vorba de interiorul corpului
Are puterea de a lupta cu boala, dar nu nelimitata. De ex. sifilisul reprezenta o moarte atroce până cand s-a inventat penicilina.
Deci e vorba de o altfel de medicina, nu cea care se preda in scoli si asa
Lixandranumelamisto întreabă: