Dacă-ți place... dar să nu crezi că profilul liceului are vreo relevanță, adică nu te duce acolo doar pentru că ai impresia că cine știe ce căi îți deschide. pentru o facultate calumea oricum vei fi nevoit să faci pregătire dacă vrei să-ți asiguri locul
Îți scot din clasele 11-12 muzica și desenul în timp ce la profilele umanistice îți scot fizica, chimia, biologia și matematica ( la sociale faci mate până în a 12-a)
La modul serios vorbind, am făcut mate-info așa că dacă ai întrebări îți pot răspunde. Eu una nu m-aș fi văzut la alt profil.
E un profil fain dacă ai vreo legătură cu cel puțin una dintre materiile ce primează, nu are sens altfel să te chinui.
Chiar recomand tuturor copiilor sa mearga la mate-info.Ai mult mai multe oportunitati dupa liceu cu acest profil, inveti sa gandesti logic si rational si te poti duce la orice facultate doresti de aici.
Depinde mult de profesori. General vorbind, e destul de greu, dar iti deschide multe usi spre facultati bune si meserii de succes. Totodata, iti dezvolta disciplina si simtul logic. Bafta!
Eu sunt in clasa a 10-a pe mate-info, dupa mine nu este chiar asa greu.Matematica este chiar simpla, informatica la fel despre restul nu mai vorbim.