| Tedoraaa a întrebat:

Pareri: Sunt clasa a8a si are loc in curand balul bobocilor la un liceu din zona mea, de unde stiu mai multi boboci ce au fost la mine in scoala, ar fi deplasat sa merg la bal cu o boboaca de acolo(care va sta totusi si cu colegii ei), o alta fata dela alt liceu si o colega, de varsta mea? si daca nu, cea as purta ca sa arat elegant, dar nu tipator? Funda la cel mai sincer raspuns

Răspuns Câştigător
| Jojiza a răspuns:

Deci : nu e deplasat deloc! Fii sociabila :*, asa si imbracate dragut : O rochita mulata sau cum vrei tu, dar daca e scurta sa nu fie decoltata si invers daca e decoltata sa nu fie scurta ( dupa e prea de tot laughing ), ia-ti niste pantofi/botine asortate cu rochita dar vezi sa fie comozi, altfel o sa ai de indurat in seara respectiva. Daca nu le ai cu tocurile, niste cizme dragute pana la genunchi ar merge. Pe deasupra ia-ti o gecuta gen bufanta/rochita cu cordon la mijloc sau o geaca de piele, asta in functie de cat de eleganta e rochia sau nu. Machiajul sa fie unul discret, gen rimel + fond de ten + blush + un ruj/luciu rozaliu sau palid...chiar si transparent ar merge. Parul? fa-ti bucle :*. Have fuuuuuun

1 răspuns:
| littlebigdaddy a răspuns:

Nici o problema, usor cu machiajul si o rochie decenta = damn girl