anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Părinții îmi alungă toți prietenii de lângă mine, o să ajung fără nici un prieten, mă cert mereu cu ei, cu prietena la fel. M-am săturat! Ce să mai fac?

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Ai dreptul la prieteni, nu vad nici un motiv de ce i-ar alunga de langa tine, poate nu-i considera destul de buni pentru tine

| Nolkyz a răspuns:

Stabileste cauza si elimin-o.

| Zabbyel a răspuns:

Ehhappy intalnestete pe ascuns cu prietenii si daca-ti sunt prietenii o sa inteleaga situatia in care mi te afli cu parintii etc.

| facepalmlol a răspuns:

Tu chiar crezi ca aia sunt prieteni? Eu zic sa te mai gandesti.

| dgfvshgfvdhgsvfhagdvshfdjhfd a răspuns:

Parinti trebuie sa aiba si ei un motiv anume pentru ca iti alunga prieteni. Pate au aflat ceva ciudat despre ei sau ii considera un anturaj nepotrivit pentru tine Dar daca tie iti place de ei poti vorbi cu parinti tai deschis, supnele ca e viata ta nu a lor si chesti de genu. Cat despre cearta cu prietena este normal sa va mai ciondaniti. Si eu cu prietena mea ne certam rau de tot si dupa 20 de min ne impacam.

| Adeniy a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ei.Sa le explici situatia. Fara conversatie nu se va putea face nimic.Intreaba-i ce nu le place la prietenii tai. Spunele ca sunt de incredere

| deyutsadance a răspuns:

Buna,calmeaza-te,te cred ca esti satul, chiar te cred, trec prin aceeasi situatie.Cati ani ai? Off, complicat.Ai doua optiuni, depinde daca parintii tai sunt dispusi sa poarte o discutie cu tine in mod civilizat sau nu. Daca da, gaseste o modalitate si explica-le ca tu vrei sa ai prieteni si ai nevoie de ei ca sa experimentezi tot felul de probleme de viata, sa inveti din greseli si mai gasesti tu vrajeli. Daca nu merge sa te impui si nu te inteleg si daca esti major, ia bacul si dai drq..banuiesc ca asta ai face oricum.Ideea este ca daca nu inteleg de vorba buna..lasa-i in prostia lor.De multe ori parintii se razbuna pe copii pentru cum au fost ei tratati in copilarie sau tinerete. ceea ce mi se pare o aberatie totala insa uite ca multi isi chinuie copiii in loc sa le arate ca ii iubeasc si sa le acorde libertatea necesara.