| deyutsadance a întrebat:

Părinții mei mă fac incapabila, proasta ..in toate felurile posibile...sunt de părere ca acesta nu este un comportament normal de parinti.Nu mai suport atâtea critici la adresa mea si a fratelui meu.eu am 18 ani iar el 14.Ne simțim amândoi stresati din cauza a ceea ce ne spun ai noștri.incerc sa ii ignor si sa nu cred ce imi spun, Ce sa fac? Sa vorbesc cu un psiholog? Din cauza ca mă face proasta etc.nu mai am încredere in mine..nu stiu ce sa fac.si mi-a zis chiar azi, tata, ca "veți ajunge amândoi niște cersatorii".nu mi se normal.ne pierdem toată încrederea in noi.Din cauza criticilor, nu mai am chef sa învăț.si am si note foarte proaste..eu,care eram de nota 10 la anumite obiecte, am ajuns sa fiu de nota 5. întrebarea era:"părinții mei sunt normali?".ce sa fac ca sa trec peste? ..sunt o fire cam sensibilă. plus ca vor sa mă țină la postliceala pentru a fi încă 2, 3 ani lângă ei.nu mai înțeleg nimic.is prea posesivi? of.

2 răspunsuri:
| Mikami a răspuns:

.eu stau cu bunica (ai mei sau despartzit)si este o mica diferenta... spune-le ca nu vrei sa mergi la posliceala oricum nu te pot obliga sa mergi esti majora.iar despre critici nu le baga in seama

| iuli29 a răspuns:

Pentru inceput incearca sa vorbesti cu ei si explica-le lor asta, explica-le ca nu este bine ce fac ei. Spune-le tot ce simti o sa fie mai binehappy