Parinti, pentru ca ei niciodata nu se vor folosi de tine sau te vor minti. In plus, cati prieteni imi vor cumpara vreodata un nou calculator sau un apartament doar ca sa ma faca fericita. De altfel ei ne-au dat viata si asta ar trebui sa fie motivul pentru care sa ii alegem intotdeauna.
Bună! Păi depinde cum vezi lucrurile:eu cred că părinții sunt ca niște prieteni din familie, totuși eu tot părinți aleg.Pentru unii pare mai important să ai prieteni din cauza că le par că îi ceartă mereu părinții dar o să vadă că au făcut acest lucru ca să îi apere! Tu ce alegi? O zi bună!
Pai sa zic ca deodata aleg parinti... da de ceva vreme nu-i mai suport nu mai sint in apele mele acasa... de exemplu azi am fost plecat toata ziua de acas pana acum o ora mam simtit foarte bine cand am ajuns acas la o simpla intrebare pe care munti o pun zi de zi parca ia sarit closca in cap la mama deja e enervant totu O zi buna si tie
Înseamnă că i sa întamplat ceva. Încearcă să o întrebi ce o enervează și seara făi un masaj.Îi va trece totul.Vei vedea.Mulțumesc și succes!
Poate ca in mod normal ar merge da la mine nu ca ai mei fac caz din orice
Așa sunt părinții! Încearcă câteva zile să nu ieși din casă și să îi ajuți prin gospodărie!
nu-i nici asta vorba ca nup am fost in ultima vreme nicaieri decat la scoala ca o fo iarna si naspa vremea si cu gospodarie n-am ce
Sunt mirată de ceea ce spui „si cu gospodarie n-am ce" sigur se ivește ceva, să duci gunoiul, să faci curat la tine în cameră.
Astea cu gunoi cu curatu sunt lucruri minore pe care oricine le face cred
Pai asta e alegerea ta dar... cred ca trebuie sa-ti alegi parintii pentru ca ei te-au crescut si te-au iubit inainte ca prietenii tai sa te cunoasca! deci raspunsul meu e parintii! dar acum tu decizi!
Sall! Parintii categoric.Prieteni ai ocazia sa-ti faci toata viata dar parintii ii ai doar o data in viata! Sper sa nu fi pusa in situatia de a alege intre parinti si prieteni!
JustOurSmile întreabă:
Evusteffy întreabă: