anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Parintii au aflat ca prietenul meu are 23 ani si ca i-am tot mintit cu cine ieseam in oras etc....toata ziua m-am certat cu ei si nu ma mai lasa sa ies.ce sa fac sa ii conving odata? ca nu reusesc cu nimic orice as zice.ei au ramas tot ce pe vremea lor din cate vad.ma innebunesc cu scoala, dar am si spus ca invat si nu are nicio legatura scoala cu faptul ca il iubesc. doar am 17 ani, stiu si eu ce fac.

Răspuns Câştigător
| EternalVampire a răspuns:

Daca sunt chiar atat de incuiati nai decat sati chemi prietenul la tine acasa sal cunoasca si ei si sa vada cai un om bun si daca nici asta nu merge atunci nu-i mai poti schimba orice ai face

3 răspunsuri:
| diwa a răspuns:

Propune-le ca macar sa-l cunoasca si sa-i dea o sansa inainte de a refuza relatia ta cu el. Spune-le ca dupa ce il vor cunoaste, vor avea dreptul la orice parere. Ca sa fi inteleasa, sa te lase afara si etc., ai grija sa inveti FOARTE BINE la scoala, sa iei numai note mari, altfel nu va fi prea bine. Si nu, la 17 ani nu prea stii ce faci. Eu am trecut prin ceva similar acum 2 ani, la 19, am reactionat ca tine si acum le dau dreptate. Ei nu iti vor raul, oricat de "comunisti ar fi"

| luiza171 a răspuns:

Nu vreti sa stiti cat a comentat mama si cate a zis. singura sansa e sa-l cunoasca

| kukcy a răspuns:

Uite nu sunt in masura sa iti dau eu tie sfaturi, dar stiu un caz asemanator.Si crede-ma ca pana la urma tot la parinti tai te vei intoarce, deoarece nu este faptura care sa te iubeasca mai mult.Tu acum la 17 ani nu gandesti inca la fel ca ei, dar odata ce vei trece de 20, 21 iti vei da seama de greseala facuta! Scuze dar asta e parerea mea!