In primul rand poti sa-mi dai o funda doar pentru cat *** ai scrisglumeam.
Incearca intr-o zi cand ai vezi nu chiar suparati,sa ai iei la o discutie,sa le spui ca esti copil si ca vrei si tu sa-ti traiesti copilaria ca toti ceilalti(nu-i lasa sa vorbeasca pana nu termini)adu in vorba faptul ca esti talentata,ca sti sa canti,si ce mai sti tu sa faci,spune-le ca vai sti parinti prietenelor mele nu stiu ce afce si pe mine nu ma lasi,vorbestele despre liceu-ul pe care vrei tu sa-l faci, si incearca sa ai faci sa le para rau ca te-a tratat asa. Daca nici asta nu merge ai putea sa-i pedepsesti putin, adica cred ca ce-a mai buan pedeapsa pentru un parinte este sa vada ca propriul copil nu-l mai iubeste, incearca sa te indepartezi de ei, sa nu mai vorbesti, sa le raspunzi intrebarilor prin raspunsuri cat mai simple si nepasatoare.
Pai atat am avut sa-ti spun.Mult noroc
Parintii tai iti vor binele dar din cate am citit ei te cam "sufoca" cu invatatul. Incearca sa le explici cat mai frumos sa te lase sa mai iei si o pauza. Cel mai bine ar fi sa lucrezi de 3-4 ori pe saptamana...Incercati sa gasiti o solutie in care sa fiti cu totii de acord fara certuri!
Tocilara crezi tu ca esti sau ti-au spus niste indivizi invidiosi pe tine.Sa stii chiar daca ti-a iesit media 10, asta nu inseamna ca nu poti sa continui sa mai inveti, o sa iti prinda foarte bine la liceu si mai departe o sa vezi
Andrei67y5 întreabă: