Bravo lor,pacat ca iti lasa telefonul, esti dependent de el,ce castigi ca iti pierzi timpul pe el? e timp pierdut man,in loc sa conversati real,sa va jucati real,va faceri selfie si insta story si alte tampeni, tu stii cate studii au dovedit ca dependenta asta de tehnologie ne face tristi, depresivi, obezi, lipsiti de viata, du-te plimbate afara, nu sta pe telefon
Https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5970452/
The positive correlation between smartphone addiction and depression is alarming. Reasonable usage of smart phones is advised, especially among younger adults and less educated users who could be at higher risk of depression.
intelegi? Corelația pozitivă dintre dependența de smartphone-uri și depresie este alarmantă. Utilizarea rezonabilă a telefoanelor inteligente este recomandată, în special în rândul adulților mai tineri și al utilizatorilor mai puțin educați, care ar putea fi expuși unui risc mai mare de depresie.
Cu cine sa merg pe afara cand toti fac aceleași lucru? Ba chiar mai rau ca mine. Macar eu stau vreo o ora 2 si vorbesc pe discord in engleza cu unii, da ei stau cu orele la pc si se joaca te mir ce.Eu vreau sa stiu ce pot sa fac ca parintii mei sa ma lase si pe mine sa ma uit. Sunt la liceu de mate info, as vrea si eu sa invat c# sau ceva video editing da daca ei nu ma lasa ce p**la calului sa fac? Asa imi pierd timpul pe Youtube, reddit sau alte locuri in loc sa fac ceea ce imi place.
Andrei67y5 întreabă: