| Dreamin a întrebat:

Parintii mei nu vor sa se mute din casa in care locuim desi au o situatie financiara buna angry nu mi se pare corect! ce credeti? Mama e insarcinata si crede ca s-ar putea sa renute la sarcina din kausa ca are probleme d sanatate. Da au au zis ca daca poate sa tina copil o sa ne mutam intr-o casa mai mare! daca nu...ramanem aici,. eu m-am saturat de casa unde stam e foarte mica eu dorma in bucatarie si e ff frig straight face Leam expikt de atatea ori ca am nevoie de putina intimitate straight face Ei, mai ales tata se enrveaza kn deschid discursul asta si zice sa fiu multumita d ce am ca el cand eram mik dormea nu stiu km.bla.bla.bla. La inceput i-am ascultat dar am si eu 16 ani vreau sa stau si eu intr-un koltz numai al meu am suportat casa asta 5 ani de zile.

Răspuns Câştigător
| Tonny_7334 a răspuns:

Astepti 2 ani, te duci la facultate, te muti intr-un camin si ai rezolvat!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca-te odata viata este nedreapta...

| ioana_6308 a răspuns:

Pai ar trebui sa sa ii zici ca nu mai poti si ca mai ales stai adica dormi in bucatarie si este si ff frig zi te rog sa vamutati si multa bafta cu copilul. A si daca mai ai vreo nelamurire iti dau idd-ul meu de mess fete_zambitoare

| Andreea_5313 a răspuns:

Crezi ca daca ar avea bani nu s-ar muta? Poate ar vrea sa-ti ofere ce-i mai bun dar nu au posibilitati.
Nu cred ca daca au bani vor sa ramana unde stau.
De exempu ai mei construiesc acum o casa mare, desi noi stam intr-un apartament spatios.
Astea sunt posibilitatile, ar trebui totusi sa apreciezi ca nu dormi afara.rolling on the floor

| Dreamin explică:

Nu stau rau finaciarwinking am2 iau salrii de pesete 1000 de euro ptk lucreaza in negru. Locuim in strainatate. Faza este ca ei vor sa strnga bani angry parca vor o avere