Pfff e nasol dar intr-un fel trebuie sa ii intelegi pentru ca ei iti vor binele...incearca sa vorbesti cu mama ta si sa ii spui ca ai o varsta si poti sa iti porti de grija...
Cred ca ar trebui sa vorbesti cu mama ta si sa ii spui ca ai nevoie de libertate si ca nu ti se va intampla nimic daca iesi in oras cu prietenii! Daca vorbesti serios cu ea si ajungi seara la ora stabilata de ea acasa sau o suni cred ca va inceta sa te cocoloseasca. Mult succes!
Intr-un fel este de apreciat, in alt fel-stresant.Adica eu te sfatuiesc sa le spui ce simti, intr-un fel cat se poate de calm si intelegator.Incearca sa ii faci sa inteleaga ca esti destul de mare incat sa iti porti singur de grija, ca le multumesti pentru iubirea si atentia lor, insa sunt un pic prea protectivi si ca te simti inferior si putin stanjenit in fata celorlalti copii.Nenorocirile se intampla fiindca asa ti-e scris, nu neaparat intr-o excursie sau mai stiu eu oriunde altundeva.Asta este realitatea, asta este lumea in care traim, nu avem ce sa facem. Sper ca te-am ajutat cumva si iti urez multa bafta!