anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Parintii mi-au organizat un fel de petrecere de ziua mea. Se va tine la un restaurant si va fi gen" sa mancam ceva in oras". Acolo vor fi prietenii mei de varsta mea (20 de ani), dar si persoane tinere din familia mea, verisorii, matusi, unghi, etc(varsta cam pana In 35 de ani).
Voi fi eu si invitatii mei iar asta ma super panicheaza. Nu stiu ce subiecte de discuție sa abordez, cum sa fac sa nu se simta nimeni nebagat in seama. Nu stiu cum sa le spun sa se puna la masa sa nu se amestece pentru ca sigur nu vor avea ce vorbi. Nu stiu in ce sa ma imbrac, stilul meu este mai relaxat dar este un restaurant destul de pretentios si nu pot sa ma duc in trening, asa ca va trebui sa port tocuri si sa fiu cat mai eleganta, lucru ce ma face sa nu fiu tocmai relaxata.
Parca zilele de nastere devin o povarasad
Nu stiu daca este frumos ca eu sa stau in capul mesei desi sunt sarbatorita, oare ar trebui sa ma amestec printre invitații mei?

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Era suficient sa stai acasa cu familia si umblai in chiloti daca era

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca nu te simti bine facand asta de ce o faci? Ii chemai acasa la tine, comandai o pizza si stateai in trenning

| Miruna19miru a răspuns (pentru suntserios):

Am spus ca nu eu am organizat asta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dacă-i așa greu să te porți normal, nu mai face așă ceva.

| Ara997 a răspuns:

Dupa doua trei pahare, "problema" dispare. toata lumea o sacunoasca si o sa vorbeasca cu toatalumea si tu aisa te uiti si aisazici " ce fraier amfost cami-amfacut griji"

| munteanuionvictor a răspuns:

Ar trebui să te îmbraci comod. Am înțeles că trebuie să fii elegantă, dar poate fi și confortabil în același timp.Ar trebui să porți tocuri joase sau fără toc, să poți dansa lejer. Trebuie să intri în vorbă cu toți invitații, să nu se simtă nimeni neglijat.