Ar fi bine sa le spui mereu adevarul. Poate ca uneori ei nu te cred chiar daca spui adevarul, dar important este sa fi sincera cu tine si cu ceilalti. Poti sa le arati ca esti in stare de mai mult. Adica, sa zicem ca ei vor sa fi acasa la 18:30, tu poti veni mai devreme. Toate aceste lucruri vor avea un efect pozitiv asupra parintilor tai si tu vei fi surprinsa cat de sincera poate fi legatura dintre voi.
Vorbesti cu ei si le zici de ce nu au incredere in tine apoi remediezi defectele pe care ei le vad la tine asa capatand incredere.
Problema e ca ei cred ca fumez si ca ii mint atunci cand ma duc de exemplu la film si le spun prima oara ca stau pana la 18:00 si apoi ii sun si le spun ca stau pana la 19:00. Apoi ei imi spun "Numai asa sa fie...". Si ma simt foarte prost ca eu nu mint si altii care spun minciuni des si mari se inteleg foarte bine cu parintii, ii lasa cat vor si ei profita de chestia asta... Astept raspuns si la asta. Dau fundita.
Poi arata.le k ` pot sa ` aiba. incredere in tine!;'Cand ei iti spun cv`; fa asa cum` spun ei, ca sa `' vada k faci ce zic ei.'` si k esti de incredere!
Pai spune-le mereu ce faci la scoala si ce ti s-a itamplat.Mereu sa le spui adevarul.Nu trebuie sa le ascunzi ceva anume si nu uita parintii sunt cei mai buni prieteni!
ThePrinceOfAllSaiyans întreabă: