| dulshe a întrebat:

Parintii se supara pe mine de cate ori zic ca nu-mi place aia, nu-mi place ailalta(la mancare ma refer)
am gusturi diferite de ei, nu-mi place sa mananc ce mananca eisad
cum sa fac sa ma inteleaga k numi plac anumite mancaruri? le-am tot explicat k nu avem aceleasi gusturi dar nu ma inteleg
pls help me

Răspuns Câştigător
eileen
| eileen a răspuns:

Explica-le frumos ca pur si simplu nu suporti sa mananci acel lucru. Eu spre exemplu nu mananc nimic ce contine branza, gen macaroane cu branza, placinta cu branza, etc. Mama face tot timpul, dar eu nu mananc. NU ma obliga insa, pentru ca mai face si un alt fel de mancare.
Incepe sa gatesti tu singura daca vezi ca nu ai incotro.

10 răspunsuri:
| Wtf9000 a răspuns:

Ia-ti o carte de bucate si apuca-te de facut mancare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Începi să ai personalitate.
Cu răbdare și tact o să reușești să-i lămurești asupra acestui aspect.
Pa, pa.

| dulshe explică:

Incerc sa-mi fac eu mancare dar ei zic k dc nu mananc ce fac eisad si incerpe ceartacrying...si uneori nu ma lasa sa-mi fac mancare

| yadora a răspuns:

Fata draga ...nu fi trista...ca nu ai manact ce-ti da mama... DACA ESTI SINGURUL COPIL LA PARINTI MI SE PARE NORMAL SA FI MOFTUROASA, fiindca asa te-au invatat ei de mica...sa-ti dea ce este mai bun, mai proaspat... dar acum ca te-ai facut mare ei au crezut ca au scapat de grijile de cand erai copil de-o scheoapa si poti ingera tot ce-ti da de gura. Incearca sa-ti papi si tu ce-ti da mamicuta ta ca nu lesini si diversifica-ti gusturile...mai tarziu ai de suferit...VEI FI SI TU MAMA!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Roaga-i sa te lase pe tine sa gatesti, nu fiindca nu-ti place mancarea ci fiindca asa mama ta va avea mai mult timp liber. Si apuca-te serios de treaba asta. Ai grija sa nu lipseasca niciodata mancarea gatita, sa le faci fiecaruia cate o surpriza culinara, sa te modulezi in asa fel incat toata lumea sa fie multumita. E adevarat ca asta iti va lua mult timp, dar merita ca sa fie pace si armonie in familie.

| Mo a răspuns:

Si eu am avut aceeasi prolbema ca si tine!
Am discutat cu mama si am ajuns sa invat sa gatesc. acum imi gatesc ceva repede daca nu imi place cea facut mama de mancare!
discuta cu mama ta!

| andi a răspuns:

Ai frigideru langa tine? daca nu pune ochii pe el! big grin

assiris
| assiris a răspuns:

Dar tie de fapt ce-ti place sa maninci si ce fac ei de mancare?

| dulshe explică:

Pai imi plac putine lucruri si lor le plac ciorba de burta, si aktele:-&

| stefy_4690 a răspuns:

Atragele atentia cand lor nu le place ceva, incearca sa-ti mai gatesti si sg...