| dada_2571 a întrebat:

Parintii tai stiu ca fumezi? Cati ani ai? Cum au reactionat cand au aflat?

9 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Da. Am 20 de ani şi le-am spus la 13. Tata mi-a întins o ţigară pentru că nu m-a crezut pe cuvânt.

| nobody_9468 a răspuns:

Nu, nu stiu si nici nu sper ca vor afla!
Am cativa anisorihee hee.
Nu au aflat, doar o singura data m-au mirosit si le-am zis ca am incercat si ca m-a usturat in gat foarte tare plus ca mi-a fost rau. Oricum, atunci m-au crezut.
Eu nu fumez zilnic, ci doar atunci cand ma prostesc cu ceilalti sau cand trec printr-o perioada mai grea!
Oricum daca ar afla tat, mi-ar spune ca el n-are de gand sa creasca o golancawinking. Si are mare dreptatestraight face

Bafta.

| Nede a răspuns:

Da parintii mei au aflat de curand ca eu fumez, am 15 ani si a fost un soc pentru ei sa afle acest lucru, dar acum cred ca deja s'au obisnuit cu ideea. happy

| ₣e†ĺ†α Ŕ嚃å†α†ħå a răspuns:

1.Nu fumezwinking
2. Daca m`as apuca de fumat ar fi groaznic pentru ei straight face
3.Ar primi o veste soc [ca fumez]
4...Niciodata nu o sa fumez :p

| babygyrl a răspuns:

Nu fumez si nici nu as incerca pentru ca ai mei au zis ca daca fumez nu mai am ce cauta acasa. Pt ca in toamna trecuta fff multi colegi si colege fumau si atunci mi-au spus.

| ßέßέ a răspuns:

Mda mama a aflat recent big grin. Am 17. Fumez de vreo doi ani si regret ziua cand am pus tigara in gura. Da na. Asta mi-o trebuit, curiozitatea...happy. o aflat de abia acu vreo 2 luni si m-o intrebat ca daca as fi in locul ei ce mi-as face? si eu i-am zis simplu ca daca ma bate, oricum nu ma las de fumat, bani daca nu imi da tot fac rost, tigari tot fac rost, asa ca nu as face nimic :d. Si pana la urma stie ca fumez, nu prea ii de acord si o zis ca daca ma vede ma spanzuralaughing sau imi baga tigara pe gat depindelaughing da daca nu ma vede, na treaba meabatting eyelashes

| Smileyy a răspuns:

16 ani.laughing. Da ma`u prinsbig grin. fumam pe geam la vecina mea laughing "vis`avi big grin". si nha laughing. m`au strigat. am venit acasa.nu m`au certat deloc.pentru ca banuiau ei ceva.laughing). Dar la un mic discurs tot am participat laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da stiu ca fumez am 21 de ani si cand m-am apucat aveam 16 ani dar nu au fost impotriva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe mine nu m'au prins. dar a aflat de la dirigabig grin

si peurma va dati seama ca mi-a tinut un discurs.ca nu e bine sa fumez la 13 ani...bla bla bla.oh go on
si m'a lasat in pacetonguebig grinsad