Da. Am 20 de ani şi le-am spus la 13. Tata mi-a întins o ţigară pentru că nu m-a crezut pe cuvânt.
Nu, nu stiu si nici nu sper ca vor afla!
Am cativa anisori.
Nu au aflat, doar o singura data m-au mirosit si le-am zis ca am incercat si ca m-a usturat in gat foarte tare plus ca mi-a fost rau. Oricum, atunci m-au crezut.
Eu nu fumez zilnic, ci doar atunci cand ma prostesc cu ceilalti sau cand trec printr-o perioada mai grea!
Oricum daca ar afla tat, mi-ar spune ca el n-are de gand sa creasca o golanca. Si are mare dreptate
Bafta.
Da parintii mei au aflat de curand ca eu fumez, am 15 ani si a fost un soc pentru ei sa afle acest lucru, dar acum cred ca deja s'au obisnuit cu ideea.
1.Nu fumez
2. Daca m`as apuca de fumat ar fi groaznic pentru ei
3.Ar primi o veste soc [ca fumez]
4...Niciodata nu o sa fumez :p
Nu fumez si nici nu as incerca pentru ca ai mei au zis ca daca fumez nu mai am ce cauta acasa. Pt ca in toamna trecuta fff multi colegi si colege fumau si atunci mi-au spus.
Mda mama a aflat recent . Am 17. Fumez de vreo doi ani si regret ziua cand am pus tigara in gura. Da na. Asta mi-o trebuit, curiozitatea.... o aflat de abia acu vreo 2 luni si m-o intrebat ca daca as fi in locul ei ce mi-as face? si eu i-am zis simplu ca daca ma bate, oricum nu ma las de fumat, bani daca nu imi da tot fac rost, tigari tot fac rost, asa ca nu as face nimic :d. Si pana la urma stie ca fumez, nu prea ii de acord si o zis ca daca ma vede ma spanzura sau imi baga tigara pe gat depinde da daca nu ma vede, na treaba mea
16 ani.. Da ma`u prins. fumam pe geam la vecina mea "vis`avi ". si nha . m`au strigat. am venit acasa.nu m`au certat deloc.pentru ca banuiau ei ceva.). Dar la un mic discurs tot am participat
narcisa666 întreabă:
AlinaaRaluca întreabă:
Sapphire întreabă: