| Debb. a întrebat:

Parintii tai te inteleg? Au incredere in tine? funda!

Răspuns Câştigător
| JustMe_2110 a răspuns:

Hm...Uneori,...Pot spune.,.
Sau macar ca incearca sa ma inteleaga.
La ultima prostioara pe care am facut-o daca o pot considera asa, mi-au facut o morala la telefon de mama mea...laughing
(Bine ca ai mei sunt plecati in alta tara) Si chestia e ca primisem un cadou de la un baiat prin posta,si vezi Doamne de ce am primit, ca ce treaba am eu etc...
laughing
Nu stiu, uneori da alteori nu...
Oricum daca nu ne inteleg este pentru. ca noi nu ii intelegem pe ei.De ce?
Fiindca ei au responsabilitati in plus fata de noi mult mai multe
Pe noi si noi aducem foarte multa greutate,ei stau cu grija sa nu patim nimic, sa nu ne lipseasca ceva, sa nu avem probleme etc. :* Uneori si eu am momente mai proaste, dar trec toate happy Fi doar tu si ai incredere in ei ca nu-ti vor raul.happy Niciodat aparintii nu-ti vor face raul ci anturajul(prietenii) :*>big grin

3 răspunsuri:
| doriiy a răspuns:

Sa zicem ca da.
tata si-a c`am pierdut increderea in minehee hee si daca`i zic ceva gresit incepe si tipa ca dc nu am facut bine :-s.
cu mama n`am treaba :p

| MarianaMadu a răspuns:

Da, atata timp cat eu ii ascult si incerc sa nu fiu prea mofturoasa.tongue

| DeeDee_1845 a răspuns:

Da...adica oarecum. Tatal meu vitreg-hmm, e cam sceptic cateodata.Dar mama este foarte intelegatoare.Desi nu a fost asa de la inceput(fiecare are crizele lui/ei de rebeliune-care te fac sa-ti pierzi increderea in el /ea)acum sau rezolvat problemele si sincer e mult mai bine asa.happy

Întrebări similare