| biancaelenavreaajutordelatpu a întrebat:

Parul meu este distrus.
Acum cateva luni am decis sa ma fac blonda, eram roscata.
M-am decolorat singura acasa cu "decobez" si mi-a iesit la radacini un blond pui si restul ceva gen culoarea morcovului. dupa nici 2 saptamanai m-am decolorat iar, a iesit mai ok dar tot nu era pe placul meu si am decis sa ma decolorez din nou.insa de data asta am folosit 2 plicuri de decolorant, si dintr-o data a inceput sa simt cum parul arde si imi ia foc. am fugit repede la baie, am turnat apa rece peste el..si acum daca am ramas cu 3 fire de par, din parul lung si des care il aveam. cade incontinu..este foarte aspru si rar. simt ca innebunesc. vreau sa am din nou parul meu cel des si lung crying
Ce este de facut?
Fetelor cu ce ma puteti ajuta?crying

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
inceraca ceva natural...o masca pe baza de galbenus de ou+ ulei de masline si 3-4 picaturi de zeama lamaie, faci ca o maioneza si apoi aplici de la radacina pana la varfuri, strangi parul si il acoperi cu folie, punga, important e sa nu il tii descoperit ca se intareste masca, il tii 3-4 ore apoi te speli, iti garantez ca nu vei fi dezamagita dupa 3-4 sedinte, eu folosesc si nu imi pare rau, am parul lung si am aruncat cu bani aiurea la greu... spala parul daca ai posibilitate cu frunza de nuc, urzica.
tunde din varfuri o data pe luna, cineva care are mana usoara
O zi minunata sa aihappy

2 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Acum cativa ani am facut si eu o isprava ca a ta si am scapat de parul ars doar daca m-am tuns[baieteste]

| AtateaConditii a răspuns:

Da-te cu ulei de ricin, si nu te mai vopsi nici decolora pana nu isi revine. Ce te-a apucat sa il decolorezi atata? Ia-ti un sampon care face volum si de crestere a parului sau cere sfatul unei coafeze. Si nu te mai vopsi lasa-ti parul natural ca la batranete chiar o sa ai doar 3 fire de parlaughing.