Buna
Se pare ca inimioare ta a intalnit dragostea la prima vedere..toti am simtit asta indiferent ca am vrut ori ba..se intampla pur si simplu.
Este bine sa comunici cu parintii, iar daca cel dupa care inimioara ta a luat-o razna iti impartaseste sentimentul, atunci se va naste o idila? totusi sa nu faci tu primul pas, asteapta sa vezi ce se intampla.
Paste fericit alaturi de cei dragi
Esti tare micuta si luduta N-are voie omu' sa se mai holbee in ziua de azi? Tu esti fata, el baiatul! Daca ii place de tine sau ceva de genul, o sa faca el primul pas! Nu te teme, nu da el inapoi pentru ca tie ti-a placut candva de nu stiu cine. Baietii deja incep sa fie cu tupeu, deci nu iti fa griji pentru asta. Tu doar zambesti si astepti, daca si tie iti place de el.
Daca e vreo problema pentru ca l-ai itnrebat de el pe tatal tau? Asta tu stii ca doar e tatal tau.
Paaaaaiiii ai fluturasi in stomaceeel , nu ai gresit ca l-ai intrebat pe tati, ori e dragoste la prima vedere ( daca exista ). ori. se intampla pur si simplu, e clar ca tu il simpatizezi si e posibil ca si el sa simta acelasi lucru pentru tine, tot ce pot sa-ti spun e sa te bucuri de aceste moemente si poti chiar tu sa aflii lucruri despre el ..chiar de la el asa ca fa-ti curaj si totul o sa fie bine . Sper ca te-am ajutat.