| gossipgirlxoxo a întrebat:

Pauza intr-o relatie? ce parere aveti? e de bine sau de rau?

Răspuns Câştigător
| dulc3'maria a răspuns:

Se poate ajunge la un punct al relatiei cand unul sau ambii parteneri simt nevoia sa aiba mai mult spatiu personal si vor o pauza, crezand ca aceasta va fi benefica relatiei. O pauza iti poate salva intr-adevar relatia sau astfel doar se evita anumite probleme care nu dispar de la sine si vor aparea dupa ce reluati relatia. O pauza nu este un remediu rapid.
Fiecare relatie are suisurile si coborasurile ei si este important ca atat tu cat si el sa intelegeti ca o despartire temporara nu este o rezolvare a problemelor pe care le aveti.Inainte de a lua decizia unei separari temporare, discutati mai intai despre divergentele pe care le aveti, pentru a fi siguri ca nu le veti mai intampina cand reluati relatia.
Cand partenerul iti spune ca are nevoie de o pauza, primul instinct este sa te sperii si sa te gandesti ca, de fapt, vrea sa va despartiti.
Putini sunt cei care inteleg din prima si sunt de acord cu cererea. Posibilitatea ca in timpul pauzei partenerul sa-si schimbe parerea si sa se desparta pana la urma de tine nu ar trebui sa te sperie atat de mult. Intr-un final neintelegerile ar fi dus la acelasi rezultat.
O pauza te poate ajuta sa te redescoperi.
Pe parcursul unei relatii poti avea senzatia ca iti pierzi identitatea si incepi sa te simti stresat si sub presiune. In cadrul unui cuplu, fiecare face un compromis doar pentru ca lucrurile sa mearga bine, amandoi trebuie sa renunte la o parte din ei pentru binele amandurora. De aceea poti avea senzatia ca ti-ai pierdut complet identitatea si vei incerca sa-l invinuiesti pe partener pentru acest lucru, desi nu el este principalul vinovat. Profunzimea unei relatii poate ajunge pana acolo incat sa deveniti un tot unitar, iar asta inseamna renuntarea totala la propriul "Eu". Un timp in care poti face doar ce vrei, doar pentru tine te poate ajuta sa iti redescoperi personalitatea. Pentru a avea o relatie implinita, trebuie ca mai intai sa fi tu implinita.
La inceputul unei relatii lucrurile se misca foarte rapid si ambii parteneri sunt mai mult decat euforici, lucru care este destul de stresant si infricosator. Si acesta poate fi un moment oportun pentru o mica pauza, pentru a asimila mai bine lucrurile si pentru a nu trece prea usor peste anumite etape.
Nu te speria ca scapi lucrurile de sub control, vei vedea ca o pauza este mai mult decat binevenita atunci cand lucrurile devin incurcate. Daca vreti amandoi ca relatia sa mearga veti intelege importanta spatiului personal si beneficiile pe care le poate avea timpul petrecut separat.Impacarea poate deveni mai placute ca oricand!

pupicilove struck>big grin

6 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Eu cred ca nu e buna. De obicei cand se ajunge intr-o situatie dificila e din lipsa comunicarii. Ori e recomandat oare si mai putina comunicare? Nu cred. De obicei pauza e cale sigura spre despartire. Eu nu recomand asa ceva. Daca nu merge o relatie pun punct. Daca stiu ca se poate salva ceva fac tot posibilul sa renasca iubirea ca pasarea Phoenix.

| Oktavian a răspuns:

Nu deoarece in timpul acestei pauze partenerul poate gasi pe altcineva!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E de naspa rau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eo am facut pauza cu unu pentru o saptamana si am reluat relatia.
Dar eu zic ca e de rau daca nu te iubeste mult.

| groparul25 a răspuns:

In momentul cand vrei sa pui punct unei relatii si nu ai curaj sa i-o spui partenerului in fata te folosesti de acest tertip cu pauza care de fapt inseamna sfarsitul relatiei