Pai in primul rand eu nu te invinovatesc cu nimica sau nu te judec, dar inainte de a lua unele decizii gandeste de 2 ori ca este mai bine, pentru ca astfel o sa regreti ca si acuma.eu te-as sfatuii in felul uramator chit ca ti-a reprosat el sa stii ca sa mai racorit si el de ce avea pe suflet,spune-i uite care este treaba am avut ceva pe suflet si mi-a fost foarte greu sa iti zic,nu trebuie sa nascocesti ceva
ca sa ii zic spune-i ceva ceea ce crezi u ca i-ar putea schimba parerea,spuine ca nu ai fost in apele tale, ca mai ai si unele zile mai proste si sa nimerit chiar atuncea, ca u ai sentimente pentru el si ca iti pare rau ca i-ai ranit sentimentel.sau mai bine decat sa asc de sfatul uneia sau alteia ai putea sa te linisteti si sa iti aduni gandurile si sa spui ceea ce ce ai u pe suflet. sper sa iti iasa ceea ce vrei
Dificila treaba. incearca sa vb cu el si sa'i explici de ce ai facut asta. insista pentru n'ai nimic de pierdut avand in vedere situatia de acum. insista cu mesaje si apeluri. si ar fi bine sa nu te bazezi asa mult pe faptul ca trimiti o prietena sa vb cu el. o sa te creada o lasa si ca iti trimiti prietenele sa te apere, ca si cum ar fi avocatele tale. fii sincera cu el. ar trebuie sa fie de ajuns. multa bafta! funda?