In general, la sarbatori deosebite : 14 ani, 18 ani, reusita la examen, reusita la bacalaureat, facultate, se sarbatoreste cu familia intr-un cadru mai festiv. Alte sarbatori, le faci cum iti doresti. Ce se intampla daca vin neamurile sau vecinii, prietenii mamei, tatalui? Si ei vor sa se bucure alaturi de copilul lor la implinirea varstei de 14 ani. Ce vor prietenii tai, ar trebui sa te doara in cot, pentru ca tu esti sarbatoritul, tu decizi, dar nu uita, totul este facut de parintii tai pe banii si munca lor, deci trebuie sa le ceri parerea. Ei sunt cheia reusitei petrecerii. Daca prietenii sunt pretentiosi (sper sa nu vrea sa se joace pe computer in acea zi) trebuie sa le explici ca asa au vrut parintii, ca altfel, fara respect fata de ei. o sa va jucati de-a v-ati-ascunselea, ca tot nu voor sa danseze.
Nu inteleg o chestie. cum adica: "Am niste prieteni pretentiosi care nu vor sa danseze"? Ce legatura are dansu' cu pretentiile? Chiar n-am inteles chestia asta.
Sunt foarte de acord cu c2armen:sa nu iti planifici de pe acum. cele mai tari petreceri ies cele facute pe graba cand iti vin o gramada de idei:X:X:XDaca prietenii tai sunt pretentiosi si nu vor sa danseze cheama si tu mai multi care stiu sa se distreze sa le demonstrezi ca ei chiar nu stiu sa profite de o asa petrecere.Stiu ca nu te-am ajutat atat de mult pe cat as fi vrut dar poate ar trebui sa pui intrebarea asta peste vreo 4-5 luni cam asa. Sper sa nu uiti.atunci iti voi zice toate ideile mele:XPuPS
Mi se pare cam aiurea sa intrebi in februarie de ceva ce se va intampla in septembrie, dar totusi.
Eu zic ca ar fi frumos sa faci acasa. E mult mai bine dacat sa te chinui sa gasesti vreun loc special sau nu stiu ce.
Daca te-ar lasa parintii, ai putea face noaptea, intr-un club, asta ar fi cel mai tare, distractie garantata.
Dca aegi sa faci acasa, gaseste tu jocurile. Sunt atat de multe. De exemplu clasicul "Adevar si provocare". La aniversarile mele n-a lipsit niciodata si tocmai de-aia ne-am distrat atat. Anul trecut de exemplu a fost cea mai mare distractie datorita faptului ca eu, sarbatorita am fost provocata sa sarut o fata (bleah) sau o prietena sa-mi dea o palma la fund..
Puteti gasi mii de idei, nu aveti cum sa va plictisiti.
Iti urez de acum aniversare placuta si sa ne povestesti ce ati facut. Pupici!
Daca vrei sa inpresionezi du-te intr-un club de striptis asa ei nu mai trebuie sa danseze