| ViolentDiva a întrebat:

Pe 8 oct e ziua celei mai bune prietene ce surpriza as putea sa-i fac pleasee help mesad cea mai ingenioasa idee primeste fundita:X!

Răspuns Câştigător
| Hmmmm a răspuns:

Eu de ziua mea am primit cadou de la cea mai buna prietena poza noastra preferata intr-o rama... a fost poate cel mai frumos cadou pe care il puteam primi de la ea...deci lucruri mici care sti cu siguranta ca ii plac si ii raman si ca amintire.aceste lucruri valoreaza mai mult decat orice parfum sau accesoriu

9 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Un tricou personalizat, adica pe o fata cu numele ei si pe spate cu o fotografie de a sa... ii va face o deosebita placere, crede-ma...si "La multi ani!" si din partea mea pentru prietena ta.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Mie cel mai frumos cadou mi se pare o carte....aia o sa o aibe amintire toata viata plus ca o sa si aiba ocupatie o zi-doua pana o citeste....si nici nu o sa se astepte la asa ceva happy...si pe langa asta ii mai poti lua ceva amuzant happy

| lola a răspuns:

O petrecere surpriza intr-un autobuzsmug

| Betty18 a răspuns:

O petrecere surpriza cu toti prietenii eitongue
sau pregateste-i un tort facut cu mana ta...va aprecia foarte mult

succes

| zuzumic a răspuns:

O gagica imbracata in kilotei si sutine de dantela cu fundita la gat... o gabi intr o cutie de carton bati la usa si fugi laughing si cand deschide kutia iese tipa big grin

| paul0013 a răspuns:

Poti sa-i dai si un lucru mic, atata timp cat e din inima... fa-i un cadou facut de tine si il va aprecia foarte mult...

| TeoIonela a răspuns:

Ai putea sa ii cumperi o hartie igienica pe care sa scrii la multi ani sau:sper ca ai ce folosi la baie, nu tocmai aceasta hartie(oricum ceva haios)si pe langa asta ai putea sa-i iei un maimutoi de plus.

Eu am fost la ziua unei fete si i-am luat o broasca de plus(e adecvata oricarei varste)si un album de fotografii fain...

Acum tu decizi

| yoni a răspuns:

Pai am 2 ideii: prima ar fi sa ii iei o bratara de argint si sa o pui de gatul unu urusel de plus minuscul incat ea la inceput ar vedea doar ursuletu, si pe urma bratara...si a 2a ar fi sa ii faci o petreceresurpriza... unde fiecare invitat aduce cate ceva...chipsuri...suc...chestii din astea:X

| cristina_5268 a răspuns:

O farsa la Radio ZU.