Niciuna,dar daca tot trebuie sa aleg as preferea plicticoasa
nu ma intereseaza daca nu-i populara, eu cred ca e bine sa fii copilaros, dar nu chiar tot timpul si daca am fii prietene nu ar mai sta tot timpul in casa si degeaba e ea plicticoasa, daca eu stiu ca impreuna ne putem distra
vagaboanta-nu-mi plac acel gen de oameni
prefacuta-o fata prefacuta nu are cum sa-ti fie prietena
O plicticoasa, ofc. Daca sta tot timpul inchisa in casa, are timp sa iasa cu mine .
Vagaboanta suna bine =]] Desi plicticoasa e o alegere mai buna ( mai cuminte, dar mai buna).
In niciun caz o vagaboanda...pe cea plicticoasa poti s-o schimbi daca sti si sa devina prietena buna care sa nu te barfeasca pe la spate(\asta urasc eu cel mai mult ) U ce ai alege?
Cu vagaboanda si prefacuta nu ai ce sa faci. in mod clar as alege plicticoasa si as convinge-o sa vina cu mine in club, la petreceri, as introduce-o in grupul meu d eprieteni si nu ar mai si asa plicticoasa, poatechiar ar deveni populara.
Adevarul e ca fiecare trebuie sa-si aleaga singur prietenii. Dar acum sper sa te ajut eu. Asa zisa "vagaboanda" nu ar avea cum sa-ti fie prietena daca ai zis ca "sta tot timpul cu niste baieti care se drogheaza". "Prefacuta"...hmm.nu vrei sa ai deaface cu ea, am avut si eu una. Are doua fete - una placuta si amabila si alta pe care nu ai vrea sa o vezi -. Deci asta te asigur ca nu e varianta corecta! Iar "plicticoasa", sincera sa fiu popularitatea intr-o prietenie nu este importanta. Intrebare : in ochii oamenilor este copilaroasa, dar in ochii tai este? Cred si eu ca sta inchisa in casa. Daca ( dupa cum zici tu ) nu are cu cine iesi ma gandesc ca e singuratica si "plicticoasa". Eu zic sa te apropii de ea si - n-ai de de unde stii, poate ca iti va devenii prietena perfecta. Eu pe ea as alege-o! Succes, sper ca ti-am fost de ajutor. Iar la sfarsit un citat : "Prietenii adevarati sunt ca trifoii cu 4 foi - greu de gasit -, dar esti norocos cand ii ai! " :*
Plicticoasa- nepopulara, copilaroasa in ochii oamenilor, sta tot timpul inchisa in casa.Dar daca as alege doa dintre astea da asta ar fi varianta...
Bună
Eu siner as alege Plicticoasă.
Decât să am prietenă o Vagaboandă sau o Plicticoasă!
~ApăPlată`
Io zic plikticoasa pentru ca asa esti in siguranta cu ea sti ca nu'i spune nimanui "secretele" tale nimeni nu vb cu ea fundita?