| MrsVamp a întrebat:

Pe cat sunt mosii de vara?

49 răspunsuri:
| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

Da laughing Imi place de tine laughing

| xXsweetgirl99Xx a răspuns (pentru T0T):

Omule... Tare nehotărât mai ești. Acum câteva zile mi-ai spus mie ca ma placi, azi ii spui lui Daisuki si in același timp si lui Depress. Ce-i in neregula cu tine?!

| T0T a răspuns (pentru xXsweetgirl99Xx):

Geloasa? laughing

Lui depress i-am spus ca imi place adica modul in care m-a abordat.

Nu-mi spune ca te-ai suparat pe mine sau ceva, ca nu te cred laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru T0T):

Ghici ce? big grin
Mie nu-mi place de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ora de sexologie, ce stii tu laughing. haios oricum.imi si imaginez, baietii radeau nu numai puteau si fetele cu ochii cat cepele laughing

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma bucur laughing Oricum n-aveam nevoie.

anonim_4396

Care o fi modul asta thinking
Mi s-a mai spus, dar n-am aflat niciodata.
Zi-mi tu big grin

anonim_4396

E da.
Baietii se uitau ca nesimtitii si directoare tipa la ei sa-si intoarca privirea, eu eram cu ochii in pamant de rusine si cu o mana in lateral sa nu-i vad pe aia.
Fetele...Am aflat mai tarziu de la ele ca au tras cu ochiul straight face

anonim_4396

Sentimentul e reciproc puppy dog eyes

anonim_4396

Auzi la ea ca nesimtiti laughing. invatau si ei dinainte ce stii tu. mai stii intrebarea mea cu aia care stiu cate ceva e mai bine tongue

ce ai domne cu grey? saracu incearca sa iti fie pe plac si tu ii "dai peste bot" asa? pai ce fata cuminte si buna mai esti tu? raised eyebrows

anonim_4396

Am cautat intrebarea de care spui tu o gramada de timp, si n-am gasit-o.
Insa am gasit asta si m-a amuzat :)) :http://www.tpu.ro/......unteti-de/

''fata cuminte si buna''- In mare parte sunt cuminte, nu umblu cu baietii, nu umblu pe sfert imbracata, nu ma machez. ''buna'' :-? Da, imi place sa ajut oameni.

anonim_4396

Sa te iei de mana cu Bunyy, nu stiu ce v-a amuzat pe voi la intrebarea aia, masochistelor laughing.

| Apolzan_Adriana_1977 a răspuns:

Mosii de vara, tinuti in sambata Rusaliilor, sunt unul dintre cele mai importante momente ale cultului mortilor. Inainte se credea ca sufletele mortilor, dupa ce au parasit mormintele in Joia Mare si au zburat slobode timp de 50 de zile, se intorc in lumea subterana in sambata Rusaliilor. Pentru ca aceasta reintoarcere sa se desfasoare fara incidente, oamenii savarseau rituri de induplecare si de imbunare a spiritelor mortilor: impodobeau gospodariile si mormintele cu ramuri de tei si faceau pomeni fastuoase, practici ce s-au pastrat pana astazi in satele bucovinene.

De Rusalii se dau de pomana vase de lut sau de portelan, cani, strachini si vase de lemn (cofe, cofaiele), impodobite cu flori si umplute cu lapte, vin sau apa. In unele sate bucovinene Mosii de vara incep inca in dimineata sambetei de Rusalii, cand pomenile amintite mai sus se trimit pe la casele vecinilor. Dar ritualul de pomenire are loc mai ales in cimitire, unde mormintele sunt curatate si impodobite din timp iar lumanarile ard intreaga perioada in care se desfasoara ceremonialului de pomenire. Impacarea sufletelor mortilor si intoarcerea lor fara incidente in morminte depinde de bogatia ofrandelor (pomenilor) si de respectarea ritualului. In aceste zile, la portile cimitirelor, se intind mese pline cu colaci si sticle de vin impodobite cu verdeata si flori si au loc slujbe de pomenire, oficiate de preotul satului, dupa care acesta parcurge intregul cimitir pentru a sfinti fiecare mormant. Dupa incheierea ceremonialului, satenii isi daruiesc unii altora ofrandele sfintite de catre preot sau le impart saracilor.

anonim_4396

Pai. Raspunsul tau cand te-a jignit laughing

anonim_4396

Aha,alea m-au facu masochist pentru aia. bine ca pe unii ii amuza pe altii i supara laughing

anonim_4396

M-a bufnit rasul cand ti-am citit raspunsul laughing
Mi te si imaginez ''umflat in pene'' pe acolo.

| Diavolcata a răspuns:

30 Mai, multa lume crede!

Întrebări similare