| cristina93 a întrebat:

Pe ce site as putea sa imi fac jocuri din alea ex: cum sunt in BRAVO, BRAVO girl... care trebuie sa alegi a b sau c...si la sfarsit iti iese un anumit punctaj sau ceva de genul si te duci la un rezultet

2 răspunsuri:
| BellsC a răspuns:

Cauta pe google''teste online''
Uite un site cu teste super http://www.clopotel.ro/funny/teste/teste-online
Ai o multime din astea si sunt pe categorii;)
Fundi?

| DeeDee a răspuns:

Adica vrei sa creezi tu chestionare din astea, sau sa rezolvi si altele? Bella ti-a dat un link bun pentru rezolvat chestionare - cat despre acele jocuri, nu iti trebuie o pregatire deosebita ca sa le faci. Site-ul "suprem" aici este quizilla. Acolo poti sa iti faci ce test doresti. The catch: va trebui sa scrii tot in engleza.
Mai intai gandeste-te despre ce vrei sa fie testul, apoi fa intrebarile, pune cate 3-4 variante de raspuns, in functie de cele 3-4 rezultate finale. Deci, mai intai te gandesti la rezultate. Hai sa zicem ca faci un test de personalitate. Rezultatul A: "Fata timida si retrasa" - cum ar raspunde la intrebarea: "Astazi te-a sunat un coleg de clasa ca sa te invite la cinema. Ce raspuns ii dai?"
Si cam asta e. Pe quizilla, daca nu ma insel, vei lega fiecare raspuns de rezultate si la final se numara pur si simplu raspunsurile. Nu mai stiu exact cum se face, nu am mai facut un quiz de 5 ani, dar stiu sigur ca esti ghidata pas cu pas prin toata treaba, pentru ca eu stiu ca nu am avut atunci nevoie de ajutortongue succes!