| dee.hk a întrebat:

Pe ce site pot citi cartea luna noua de stephenie meyer?

Răspuns Câştigător
| Shery a răspuns:

O am eu dar m-a trimis-o cineva, nu stiu de unde sa iti spun sa o iei... daca vrei da-mi id tau prin msj si ti-o trimit.

31 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Site? la naiba iti distrugi ochii sa stai atata timp in fata calculatorului citind o carte on-line.mai bine cumparati-o de la librarie.
uite aici o micuta prezentare happy
Prezentare

Pentru Bella Swan un singur lucru este mult mai important decat insasi viata ei: Edward Cullen. Dar a fi indragostita de un vampir este chiar mai periculos decat ar putea ea sa-si imagineze. Edward a salvat-o deja pe Bella din ghearele unui vampir periculos, dar acum relatia lor cutezatoare ii pune in pericol pe toti cei dragi lor si cei doi isi dau seama ca necazurile abia acum incep...

| Farcas a răspuns:

Biblior.net
Eu zic ca nu e prea indicat pe site, deoarece.cartea e si mare si iti strici ochisorii pana citesti atatea pagini.Mai bine ai rugao pe mami sa-ti dea bani sa tio cumperi sau adunati tu

| dulshe a răspuns:

Am cautat pe munte site-urile si nu am gasit nimic, daca intr-adevar vrei sa o citesti ca trebui sa tio cumperi sau sa o imprumuti de la cineva care o are, si eu vreau sa citesc cartea astacrying si astept si filmullove struck

| Shery a răspuns:

Daca mai vreti cartea, dati-mi msj, nu raspundeti aici ca nu ma mai uit... tongue

| Shery a răspuns:

Http://s4.transfer.ro/storage/transfer_ro-314a2210476025e6eb4f.zip

aici sunt toate cele 4, dar in engleza... cine le vrea le poate lua de aici...

| elizasedai a răspuns:

Am cartea new moon in romana electronic (daca o vrei ma gasesti pe id-ul afrodita. daphne)

| ladyd_3994 a răspuns:

Incercatzi pe www.scribd.com

| ingerulnegru a răspuns:

Vreau si eu situl, eu sunt in germania si nu am cum s o cumpar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mah eu am gasit-o da e in engleza... daca o vrei in engleza(deji nu cred ca o sha stai cu dictionaru in fata k sha traduki )...baga id meu kizz_sw33t_4u... si ti-o trmit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Shery as vrea si eu carte, crezi ca poti sa mi-o trimitzi? daca da ia id-ul meu roxy_auras mersi mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau si eu cartea luna noua va rog mult....cn o are sa'mi dea add la georadu16@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna shery, poti sa mi-a dai si mie printr-un mesaj, please, id meu este: maryo_styll

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu o am e mai bine fala o citesti din hartii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! este cineva care imi poate da si mie un e-book la cartea luna noua? dar in romana as vrea-o...pdf...sau txt.nuh conteaza.ca o scot la imprimanta...yeyelishous@yahoo.com e id-ul meu...pls...mersi anticipat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Plz dati-mi add la id piic_si_po0c@yahoo.com ca vreau si eu cartea new moon d ain romana va roooooooooooooooooooggggggggg

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pye.dee n-am idee pe ce site, dar afroditadaphne sau weirdo imi dati si mie luna noua, nu conteaza in ce format este(id meu este byencutza_97)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De pe site pot downloada cartea luna noua?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey!
Care are cartea, o vreau si eu, va rog mult de tot!
id-LOVE_YOU_SUMMER

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am eu un raspuns dar nu este cartea luna noua ci amurg, eclipsa si zori de zibig grin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Complet de acord cu cami, iti distrugi ochii! mai bine tio iei de la librerie si gata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

POTI sa mi-o trimiti si mie te rooog? mailul meu este stacy_xxx@mail.ru plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiubig grin... daca afli ceva,,, baga id asta la tine in listabig grin,,, mary_rose58

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intra pe http://www.scribd.com parca sau. org... nu mai stiu exact
acolo gasesti ce carte doresti :)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca o mai cauta cineva sa stiti ca o am eu. id-ul meu este sweetbutterfly0126.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe stocdoc.com/stephanie mayer-luna noua-

| erikutzza a răspuns:

Shery mas bucura daca mi-ai trimite si miebig grin...

id-u meu i erika_erikutza_2oo7 daca vrei sa ma ajuti si pe minebig grin

si pyt.dee...daca aflu cv promit sa-ti zicbig grin

| erikutzza a răspuns:

Nu stiu... daca afli ceva zi si mie plsbig grin.
id-u meu. erika_erikutza_2oo7