| lavinik a întrebat:

Pe cine ati alege dintre:andra, anda adam sau delia?

Răspuns Câştigător
| lovefan a răspuns:

Buna! Eu o aleg pe Andra deoarece are o voce aparte, iar atunci cand canta parca iti incalzeste inima, chiar o face din suflet. Anda Adam nu imi place deoarece nu este mai deloc feminina si in plus urasc faptul ca a copiat-o pe Lady Gaga. Sti tu, e o vorba, copia nu are valoare. Delia nu imi place deoarece nu pare deloc sa ii placa ceea ce face, am impresia ca o face mai mult pentru bani... Sper ca te-am ajutat!

14 răspunsuri:
| IlegalSmile a răspuns:

Pe andra cu sigurantawinking
da u?

| Pyssaa a răspuns:

Delia

| beautifulkiss a răspuns:

Buna eu o aleg pe andra pentru ca este foarte talentata, buna si draguta.La multi ani!

| bogdang a răspuns:

Nu prea imi place muzica romaneasca si "reprezentantii" ei, dar cred ca Andra e cea mai buna, ca voce si prestanta.

| maryy a răspuns:

Toate au voci extraordinare, dar totusi as alege-o pe Andra. O seara minunata si a happy new year!

| NobodyHeree a răspuns:

Andrawinking

| TwEEty_9286 a răspuns:

Eu as alege-o pe andra pentru ca este mult mai finuta decat celelelte 2 iar mie mi se pare ca are o voce de inger care iti incalzeste sufletul!
pa pa*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Andra.

| girlloveboy a răspuns:

Andra ->pentru ca am si cunoscut`o in realitate:X am vb cu ea mi-a dat autograf:X...si mi-a urat succes la ROMANI AU TALENT; x

| Rosemarie a răspuns:

Andra!

| Adry05 a răspuns:

Andra e cea mai draguta si talentata, si are niste melodii foarte faine, si anda adam se descurca binisor dar nu compara cu andra.

| Cookiee9712 a răspuns:

Andra happy

| lavinik explică:

Eu as alege-o pe andra

| lavinik explică:

Toti ati raspuns corect si imi pare rau eu vasi fi dat la toti funda