Justin bieber.
1.pentru ca are o voce mai buna decat miley
2.pentru ca e mai dragut
3.nu are atatea fite de vedeta
4.pentru ca e mai bunn; x
Justin din mai multe motive:
1) canta muuuuult mai bine decat aia
2) pe miley n-o suport pur si simplu ma enerveaza cand o vad sau ii aud numele
3) nu e asa de fitos ca ea
4) e mult mai frumos decat ea
Justin Bieber pentru ca Miley este din ce in ce mai ciudata si depravata. Nu mi-a placut niciodata Miley.
Justin Bieber. De ce? Pentru ca imi plac melodiile lui, imi place cum arata, cum canta, cum se imbraca. Mai e si faptul ca ajuta oamenii in scopuri caritabile [vezi melodia Pray] si are numai 16 [aproape 17] si este iubit de foarte multi oameni. Zäŋå, tu pe cine alegi?
Hmm...de justin mi-a placut pentru ca este un tanar destul de talentat, capabil, are voce, stil, e si simpatic, dar nu imi mai place)dar am o parere buna despre el)
Miley Cyrus nu mi-a placut niciodata, nu stiu de ce), singura data am apreciat-o pentru Last Song, mi-a placut cum a jucat, si imi amintea de mine), dar acum, cand incearca se isi "schimbe"stilul si sa creasca, facand-o intr-un mod neavantajos pentru ea(p bune ultimele 2 clipuri m-au uimit )nu imi place.
Deci Justin)
Miley Cyrus- chiar daca a inceput sa se cam distruga.stie ce este muzica buna.joaca ff bine in filme, seriale.este o fata talentata.
Justin Bieber nu imi place. e doar un copil care a avut noroc.sh acum toate pustoaicele is in limba dupa el
Lumea ii face sa devina atat de cunoscuti.Asa e si cu vedetele de la noi din tara.Toata lumea vb de ei in sus si in jos si gata sunt vedete.Numai cine are talent ar trebui sa ajunga sus. Da asta e...Eu as alege-o pe Miley.De ce? Pur si simplu!
Justin Bieber. Pt ca nu imi place miley mi-a placut serialul hannah montana atat. pacat ca a renuntat la hannah .
Nu pot să aleg între ei... nu sunt un fan înfocat nici al lui Justin nici al lui Miley.amândoi au o voce frumoasă... și serios aș alege Justin Bieber.
Justin bieber pus si simplu. si aialalti care ziceti cai doar un pusi intr-adevar ii un pusti da uite a avut noroc si a ajuns si sa recunoastem are talent si domne ca nu cant fani sau delea asta-i invidie va zic ce sa-i faci. deci justin miley ii o pustoaica care alearga dupa faima si nu e deloc matura la 17 18 ani citi are.