| iubire_3980 a întrebat:

Pe cine iubesti cel mai mult in viata? cate persoane si de ce?

Răspuns Câştigător
| dulc3'maria a răspuns:

Prima persoana este D-zeu pentru ca el ne-a creat si el ne da bucuriile zilnice
a doua persoana este mama pentru care nu as avea motive sa nu o iubesc
a treia este bunica mea care m-a iubit si care din pacate pentru mine s-a dus la Doamne Doamnesad
restul.astept un iubit pe care sa il iubesc din tot sufletullove struck

7 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Parintii mei in primul rand pentru ca niciodata nu pot face destul pentru a le multumi. Pe langa ei voi iubi mereu pe toti cei care ma apreciaza si care ma alina in momente grele.

| PurpleLadybug a răspuns:

Pai mai intai mama, cei doi fratitongue si tata
Apoi Prietenel si restul rudelorchatterbox cred
Si "ultimii, dar nu cei din urmalaughing" pe cei cu care nu prea vorbesc sau probabil ca nu ma suportadevildevil
take carepeace sign

| Alisa a răspuns:

Pai cum am spus si in celelalte intrebari de genul asta:

Nu pot sa spun ca o iubesc pe mama cel mai mult, deoarece iubirea mea e la fel si pentru tata, pe amandoi ii iubesc la fel de mult, chiar daca ii fac sa sufere, mereu, mereu, si nu le arat.pe fratiorul meu mai mic, desi nu ma inteleg aproape deloc cu el, il iubesc de nu mai pot. si pe cei dragi ce mi-au fost alaturi, prietena mea cea mai buna, de toata viata o iubesc enorm, pe Dumnezeu, ca numai El stie cum sunt, cum e sufletul meu...pe toti ii iubesc enorm.

| Cryssy a răspuns:

Iubitul meu, prietenii adevarati, familia. De ce? Pentru ca sunt alaturi de mine intotdeauna. Pentru ca iubirea si prietenia sunt cele mai importante pentru mine. Pentru ca familia este sfanta sa zic asa.

| Lucky_9459 a răspuns:

Cel mai mult in viata imi iubesc iubita :X ea e singura care primeste cea mai multa iubire pentru ca e speciala si merita ce e mai bun pe lume happy

| anamariaiuliana a răspuns:

Eu iubesc pe dumnezeu si pe familie pentru ca ei sunt aproape de mine si ma ajuta in toate privintele :-D

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubire numi plac intrebarile tale. ma fac sa banuiesc un caracter, nu prea ortodox.nu te supara dar ma abtin.sunt tepes si intep tare. cu teapa si cu scobitorile facute din greanga de la stejara.

Întrebări similare